• 83
    --- alıntı ---

    maçın son 10 dakikasını izleyebildiğim için, sadece bu bölümü yazmak istiyorum. zaten maçın çözüldüğü yer de burası olduğuna göre, güzel bir seçim.

    fenerbahçe’nin 2-1 önde olduğunu biliyordum ama maç nasıl gidiyor, golleri kim ne zaman attı bilmiyordum. ancak tv’yi açtığımda son 10 dakikaydı.
    gördüğüm manzara şu :
    fenerliler pazartesi olmasına rağmen tribünleri bir galatasaray maçı doldurmuş ve yine galatasaray maçı gibi bağırıyorlardı.
    oyunda ise, fenerbahçe 2-1 önde olmasına rağmen sanki yenikmiş gibi topları 18 üstüne şişiriyordu.
    bursaspor savunması da kapanmış gelen şişirme topları karşılıyor, eğer orta sahada topu yere indirebilirlerse atak yapmaya çalışıyordu. tam bir kaos gördüm açıkçası.
    fenerbahçe hücum yapmaya çalışırken nedense savunmada az adamla ve dengesiz yakalanıyordu. buna rağmen bursaspor orta saha ve forvetleri son pasları akıllıca kullanamayınca pozisyon yaratamıyorlardı.
    bir çok kez gelişen benzeri ataklardan birinde takoz (ki sanırım ligde bunu en çok hak eden futbolcudur) bilica 18 içinde tabanını çok yükseğe kaldırarak çift vuruşa sebep verdi. işte tam burada hatuna “yavrum şu maçı izleyeyim bursa beraberliği atacak” dedim. cevabını beklemedim tabii. neyse, illa ki barajı bozucam diye yırtınan baroni’nin , umarım kıçına, çarpan top şandel olup fener kalesine girdi.

    o andan sonra zaten öndeyken bile panik olarak atak yapan fenerbahçe panik kareye döndü. dağıldı fenerbahçe takımı. orta sahada, forvette bursasporlulara tekme tokat girişmeye, her fırsatta tutmaya, çekmeye, itmeye başladılar. dağılmaları sebebiyle 3. golü yemeleri için her şey hazırdı artık. bu sezon son dakikalarda kazandıkları puanlar, fena halde burunlarından geldi bu maçın son dakikalarında.

    golden sonraki timsah yürüyüşü de çok güzeldi.

    son bursaspor golünde bazı yorumcular ozan ipek'in alex koşusunu gördüler mi acaba?

    sakin ol, hayat da senin şampiyonluk da galatasaraylı.

    --- alıntı ---

    http://captano.blogspot.com/...e-bursaspor-2-3.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın