• 140
    son hamlesiyle beni büyük hayal kırıklığına uğratmış yönetimdir. burak elmas, daha önce attığı https://twitter.com/.../1355956369086672901 tweeti ve üstüne candaş tolga ışık'ın kendisine ismiyle hitap etmesine arayıp özür dileyerek karşılık vermesiyle beklentilerimi zaten düşürmüştü. ancak diğer adaylardan daha vizyoner ve galatasaray'a yakışan bir ekibi olduğu için kendisini desteklemiştim. şimdi bu şeffaflık kararıyla beni gerçekten üzdü ve kendisine olan bakışım tamamen negatife döndü.

    galatasaray borcu çok olsa bile hangi oyuncuya ne kadar ödediğini açıklayan bir kulüp olmuştur hep. mustafa cengiz yönetiminin bonusları açıklamayı bırakması bile bir rahatsızlık yaratmıştır taraftarda. diğer kulüpler hiç açıklamıyor diye savunulacak bir karar olamaz bu, çünkü o diğer kulüpler oyunculara 7 milyon diyip 11 milyon euro bonservis veriyor, 2 milyon diyip 4-5 milyon euro maaş ödüyor. biz eğer daha düşük maaşlı oyunculara yönleneceksek böyle bir karar almanın nedeni nedir? galatasaray bir futbolcuya 1,5 milyon euro maaş ödüyor diye basında hakkımızda eleştiri mi yapılacak? ya da falcao gibi çok yüksek maaşlı oyuncular alıp maaşını 2 milyon mı göstereceğiz de tff limitine takılmayacağız?

    ben galatasaray'ın gizli saklı işler çevirmesini istemiyorum. ben galatasaray'ın bütün futbolcularına normal maaşlar ödediğini bilmek istiyorum. ben galatasaray gidip de bir futbolcuya kim olursa olsun 4 milyon euro maaş verdiğinde siz ne yapıyorsunuz diyebilmek istiyorum. ben bir sonraki yönetimin gelip borç 600 milyon euroymuş biz de şaşırdık demesini istemiyorum. umarım bu kararlarından vazgeçip tüm futbolcuların maaşlarını detaylarıyla açıklarlar ya da beni yaptıklarının doğru olduğuna ikna edecek bir açıklama yaparlar. aksi takdirde ben kendilerinden umudumu kestim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın