resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1350
    artık hakkında bazı eleştirileri yapmanın zamanının geldiğini düşündüğüm çiçeği burnunda başkan.

    ''10 gün önce geldiler'', ''daha durun ne bu olumsuzluk, olmadı hemen istifa etsin'' diyecek arkadaşlar entryi okumayı bu aşamada bırakabilirler.

    her şey, her gün, her dakika, her hareket eleştirilebilir arkadaşlar. haklı veya haksız gelebilir insanlara ama mantık çerçevesinde oldukça eleştiri herkese yapılabilir. burak elmas ve yönetimi özelinde ; 10 günde takım hala hazır değil, nerede gedson, halil, sol bek, mostafa mohammed'in bonservisini hala almadınız, hani kemerburgaz tesisleri vs gibi, 10 güne sığması imkansız olan eleştiriler yapılırsa bunlar mantıksız olur. ancak kendimce haklı olan eleştiriler yapacağım:

    1- kasa kolaylığı konusunu çok hafife aldı, vaat vermediği neredeyse tek konu buydu, metin öztürk, eşref hamamcıoğlu gelir gelmez böyle bir nakit para lazım, şöyle veririz böyle veremeyiz derken kendisi bu konuyu pek ciddiye almadı. 13 gün oldu seçileli hala fatih terim, arda turan vs sözleşmesiz antrenmanlara çıkıyorlar. neden? borçsuzluk kağıdı alamadığımız için hiç kimse ile sözleşme imzalayamıyoruz. 13 gündür hiçbir işlemi resmiyete dökemedi bu yönetim. bu galatasaray'a yakışan bir tablo değil. daha ilk gün hevesiyle bile nakit para problemini çözemeyen bir yönetim 1-2 yıl geçtikten sonra görev aşkı biraz dinince demek ki bizi çok zor günler bekleyecek.

    2-herkesin bildiği 5 günde bizim 10 günde hocanın transferler biter mevzusu. gerçekçi değildi, söylememeliydi, kendisi de bu demeçten pişmandır diye düşünüyorum. basit bir hata, geçelim.

    3-sosyal medyada dillenen ogan tarhan, ışıtan gün, gökmen özdemir üçgeninde yaşanan sıkıntılar gerçek. daha destur hiç transfer yapmadan keçiörenden alınacak bir futbolcu için bile tıkanıyorsak vay halimize. iyi bir ekibi olmasıyla çok övündü, belki gerçekten güçlü bir ekibi vardır, ancak sen ekibin kadar güçlü olmazsan o ekip seni yer, acil aksiyon alman gereken konularda almazsan da daha da güçsüzleşirsin. bu yönetimin ilk tıkanması bu şekilde olmamalıydı.

    4-taylan antalyalı mevzusu. gerekli açıklama yapıldı, resmi siteden de destek olundu ancak 1 gün geç kalındı. sayın cumhurbaşkanının tebriğini tweet atmakta hiçbir problem yok. ancak bu tweeti resmi hesaptan ışık hızıyla retweet ediyorsanız, taylan'a da çok hızlı sahip çıkmalıydınız. geç kalındı.

    biliyorum, her şeyi didik didik ediyor gibi görünebilirim, biraz erken konuşuyor olabilirim ama bu konular basit konular değil. fatih terim herhangi bir maçta bir futbolcuyu değil başka bir futbolcuyu tercih ediyor diye arkasındaki günlere bakmadan hep beraber eleştiriyorsak, burak elmas'ın da önündeki günlere bakmadan bugününü eleştirebilmeliyiz. başarılı olmalarını gönülden istiyorum, ama 13 günlük performansı da beğenmediğimi söylemeden geçemeyeceğim. 13 güne zaten 2-3 sınav sığdı, onlarda da başarısız olundu.

    bu arada adaylığını açıkladığında kendisinin başkan olmasını istemediğimi, ancak daha sonradan fikirlerimin değiştiğini ve seçildiği an gol atmışız gibi sevindiğimi de belirteyim.

    hakkında hayırlısı galatasarayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın