• 1035
    a$i hiç bir zaman tek çare ve son çare olmami$tir ve olmayacaktir. arzu eden gidip a$isini olabilir, olmak istemeyen de hastaligi a$isiz geçirmek özgürlügüne sahiptir. zira piyasaya sürülen a$ilardan hiç bir tanesi size hastaliga yakalanmama garantisi vermez. hafif atlatabilirsinz, der ancak bunun da garantisini vermez. ki$iye göre degi$ir, der. yani a$i olup hafif de atlatabilirsin, ancak agir da. ayni anda a$i olmadan da hafif veya agir atlatabiliyorsun hastaligi.

    benim a$i olmama sebeplerim bunlar. ayriyeten bir de bilinen, tespit edilen hafif ve ölüme kadar giden yan etkileri de var.

    ben genel olarak ilaç kullanmaya kar$iyim. 10küsür yildir çok $ükür bir aspirin bile kullanmami$im, allah kullanmayi da nasip etmesin. insan vücudu kendisinin eczanesidir derim ve sentetikten uzak dogal, bitkisel bir hayati tercih ederim.

    bu benim tercihim. kimseye gidin a$i olmayin demem. bana sorarsaniz, olmayin derim. tek tek örnek vermeden, ülkenin nerede ise tamamini a$ilayan israil'den örnek verecek olursak, mevcut duruma bakarak a$inin bu baglamda çok da etkili oldugunu söyleyemeyiz.

    ben e$itlikten yanayim. %100ü geçtim, a$ilarin %90 koruma (hastaligi geçirmeme) garantisi verene kadar, a$i olan insanlarin, a$i olmayanlara nazaran ayricalikli degerlendirmemelerinden yanayim.

    bu baglamda a$i olan insanlarin, a$i olmayan insanlarin haklarini da savunmalarini bekliyorum ve dünya halkini sag duyuya davet ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın