• 33
    italya 2-1 kazandı ve çeyrek finale yükseldi.

    maçla ilgili bir değerlendirme yapalım; izlenmeye değer iyi bir maç oldu. avusturya özellikle ikinci yarıda çok iyi oynadı, çok iyi mücadele etti, bir ara çok iyi baskı kurdular, son vuruşlarda veya paslarda başarılı olabilselerdi çok farklı olabilirdi.

    italya ise nasılsa kazanırım havasında çıkmış maça, sadece bu maç özelinde değil özellikle ciro immobile çok savruk oynuyor, tuhaf bir yürüyüşü var. sürekli saçını düzeltmeler falan...

    sinyor mancini hocamız için de küçük bir eleştiri yapalım; bence turnuvaya damga vuran oyuncusu manuel locatelli'yi bugün de 11'de başlatmalıydı. adını yazma gereği bile duymuyorum, locatelli'nin yerine oynayan kasabı hiç beğenmiyorum, her pozisyona itiraz, sürekli kendini yere atmalar... ben çok itici buluyorum, locatelli iyi bir ivme yakalamış, oynat işte hocam... umarım hatasının farkındadır ve çeyrek finalde portekiz'e karşı locatelli 11 başlar heralde diyelim... :)

    federico chiesa'ya da ayrı bir parantez açalım; turnuva başlamadan önce hemen hemen tüm maçlarda 90 dk. oynamasını isterim diye zaten yazmıştık, nitekim bugün oyuna girer girmez etkisini gösterdi, ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğu ortada, hatta eğer yanılmıyorsam gruplarda son maçta galler maçında maçın oyuncusu chiesa seçilmişti. aynı söylediğim şeyler federico bernardeschi için de geçerli, ikisi de daha fazla süre almalı hatta ilk 11 çıkmalı diye düşünüyorum...

    italya'nın rakibi bugün oynanacak maçtan sonra belli olacak da bence portekiz rakibi olacak, final oynamasını beklediğim iki takım italya ve portekiz çeyrek finaldde karşılaşacak... finalde karşılaşmalarını isterdim şahsen :) bakalım neler olacak ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın