• 159
    fatih hoca ve yönetim uygun olanı yapar ama kendi düşüncelerimden bahsedersem...

    geniş kadroya 14 yabancı yazmanın hem gereksiz hem de takımı olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum, en fazla 11-12 ideal olur. geçmişte 6 ay linnes'i yazmadık. nagatomo'yu yazmadığımız bir yarım sezon var. parasını verdiğimiz futbolcudan yararlanamadık.* bu lanet kural devam ederse* 2 sene sonra 6'ya kadar düşecek. seneye yeni transfer yapmak istediğimizde kontenjan nedeniyle elden çıkarmak içinde uğraşma riskleri var.* 2010'lu yıllarda çok yaygındı.* fenerbahçe özellikle yabancıları parasını verip fesh eder sonra yeni transfer yapardı.

    kaleci hakkımızı zaten yabancıdan yana kullanıyoruz. geri kalan 7 kişilik* kontenjan için 13 yabancı tutmak bana fazla geliyor.

    fernando muslera
    marcão
    christian luyindama
    deandre yedlin
    omar elabdellaoui
    ryan babel
    sofiane feghouli
    mostafa mohamed

    valentine ozornwafor
    jesse sekidika
    falcao
    mbaye diagne

    an itibariyle 12 sözleşmeli yabancı var.
    ayrılma olasılıkları üzerine senaryo çizersek diagne, falcao, sekidika, ozornwafor ile yollar ayrılırsa 8 yabancılı bir kadro oluyor.*

    12 yabancı gibi geniş kadro düşünürsek ve yukarıda yazdığım 8 futbolcunun takımda kalması senaryosunda 3-4 nokta transferle yabancı transferi kapatmak kafi gibi duruyor.(u: omar takıma geç girer veya hiç girmez senaryosunda yinede 14 doldurup omar'ı yazmamaya gerek yok)
    -sol bek*
    -8 numara* (yabancı sınırı olmasa 2 tane ihtiyaç vardı normalde)
    -6 numara(yerli tranferlerin akıbetine göre düşünülebilir)
    -kanat veya forvet (yerli transferlerin akıbetine göre düşünülebilir)
    feghouli elden çıkarılma olasılığında maaş bütçesi rahatlamasından da dolayı çok iyi bir kanat transferi bekliyorum. ama feghouli'nin gideceğine inanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın