resim
Yigit Sardan
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 363
    hakkında birçok kişinin sadece kendi bakış açısından* değerlendirip işine geldiği gibi teşhisler koyduğu ex başkan adayı.

    insanlar kendilerince eksik gördükleri yönleri değerlendirip yetersiz görüyor olabilirler, saygı duyarım. ancak bu seçimin temeli fatih terim'le mustafa cengiz arasında yaşananlara dayanıyor. yani diğer etmenler tabi ki seçimde önemliydi ancak bunlar yan etmenlerdi ve fatih terim'den bağımsız okunamayacak bir seçim oldu. şimdi gelip ütüsüz gömlekle veya plan projesi olmadan 700 oy aldı, lanet olsun zihniyetinize derseniz, buna saygı duymam mümkün değil, çünkü herkes bu seçimin fatih terim merkezli olduğunu biliyor. yani asıl sormanız gereken, yiğit şardan'ın 700 oyu diğer yan etmenlerin eksiğiyle nasıl aldığı değil, yan etmenlerde bu kadar zayıf bir aday olmasına rağmen sırf fatih terim karşıtlığıyla nasıl aldığı olmalı. suçlu arıyorsanız bu sorunun cevabını aramalısınız.

    evet, yiğit şardan çok hazırlıksızdı. evet, yiğit şardan çok ama çok isteksizdi. bunlar seçmen açısından cidden çok önemli zaaflar. fakat biraz karşı düşünce açısından olaylara bakmaya çalışsaydınız kendisini öne çıkaran bir önemli yönünü görebilirdiniz, o da fatih terim karşısında ezilen bir başkan kesinlikle olmayacak olmasıydı. yiğit şardan 700 oyu sadece cengiz-terim çatışmasında terim'i haksız görenlerin tepkileri sayesinde aldı. yiğit şardan bu kadar hazırlıksız, bu kadar ciddiyetsiz, bu kadar isteksiz olmasına "rağmen" 700 oy aldıysa, başkanlığı gerçekten isteyip bu motivasyonla hazırlansaydı başkanlığı kazanabilecek oya erişebilecekti. sırf tepki oylarıyla bu kadar oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın