seçim sonucu
  • 500
    öncelikle seçimi değerlendirirken "kaybeden yok galatasaray kazandı" klişesine girmeyeceğim. çünkü seçimin kazananları ve kaybedenleri var.

    önce kazananlardan başlayalım. burak elmas haricinde eşref hamamcıoğlu rakibinin kolunu kaldırarak az farkla kaybettiği seçimde yenilgiyi kabul ederek iyi iş çıkardı. kendisine karşı önyargıları biraz yıktı. metin öztürk ise daha önce hiçbir yönetimde bulunmamış biri olarak yaklaşık 900 oy aldı, bu bence büyük bir başarı.

    görüldüğü üzere keyfi seçim iptal kararından önce aday olanlardan kaybeden yok. gelelim kimlerin kaybettiğine.

    öncelikle sırf liste oluşturabilmek için haziranın 20'sine kadar galatasaray'ı boşlukta bırakan mustafa cengiz, abdürrahim albayrak , yusuf günay kaybetmiştir. abdürrahim albayrak'ın mucize olmazsa gs yöneticiliği devri de artık bitti. yine zoraki başkan adayı yiğit şardan ve arkasındaki adnan polat kaybetmiştir. artık bu feyizli gök kubbe altında yerlerinin olacağını sanmıyorum.

    otel lobilerinde liste yaparak, birilerini işaret göstererek seçim kazanacaklarını düşünen duayen kesim kaybetmiştir. ilk 10 sandık hariç seçimde etki gösterememişlerdir. artık galatasaray'da otel lobilerinde oluşturulan yönetim listeleri, birilerinin işaret etmesiyle seçilecek yönetim devri bitmiştir. herkese hayırlı olsun.

    galatasaray, artık adnan polat döneminden beri süren iç kavgaları sona erdirmeli dışarı ile mücadele etmeli. sonuçta ülkenin en büyük spor markasının başkanını tebrik edemeyen bir gençlik ve spor bakanlığı var. enerjimizi buralara harcamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın