seçim sonucu
  • 497
    kazanımın bol olduğu seçim oldu benim gözümde.

    birincisi, eşref beyin kazanamamasını isteme sebebim burak elmas çok iyi, eşref bey çok kötü ve ben bunu biliyorum diye değil. ana sebebim eşref beyin kulüpten çok liseyi temsil ediyor olması. buradaki kazanım, hiçbir projeye bakmaksızın kütle halinde liseci zihniyete oy veren ilk 10 sandığın seçimi kaybetmesi. bakın, benim kilit noktam şu; bu ilk 10 sandıkta biraz daha başabaş bir seçim olsa derdim ki evet, buradaki insanlar da düşünüyor. ama öyle bir kütle halinde eşref beye oy attılar ki kalan 20 sandıkta ancak kapanabildi fark. işte bu kütle düşünce(sizlik) bizim için çok tehlikeli, ama bu kütleye rağmen seçimi liseci zihniyetin kaybetmesi geleceğe dair bir umut.

    ikinci kazanım, adnan polat - yiğit şardan - mustafa cengiz ekseninin yok olmaya yüz tutmuş olması, teveccüh görmemesi. abdürrahim albayrak’ı ayrı tutuyorum çünkü gelecekte de bir şekilde maalesef aktif olacağını düşünüyorum. ama adnan polat’ın başlattığı lafla kurumsallaşma, reklamcı rahatlığı zihniyetinin yok olması olumlu.

    üçüncü kazanımımız liseci zihniyet dediğimiz zihniyetin küstürülmemesi olacak bu dönemde. evet zarar veriyorlar bana kalırsa ama, bir yandan da aralarında galatasaray’a oldukça katkı verecek isimler var. burak elmas, faruk süren ve ali dürüst isimleri, bu liseci zihniyeti elimizde tutacaktır. mustafa cengiz gibi tamamen uzaklaştırmayacaktır, ve bu diplomatik güç açısından önemli bence.

    son kazanım ise fatih terim.

    umarım hayırlı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın