resim
Yigit Sardan
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 326
    vaktinde bir sirkette isinde dunyanin en iyisi olan bir adam ile calisiyordum. evet, gercekten de dunyanin en iyisiydi, 2. veya 3. en iyi degildi.

    fakat yalan soylemek istemem; calisiyordum demek yanlis olabilir, zira tum ekip olarak mesaimizin cogunu adami bogazlamamak icin kendimizi zor tutarak geciriyorduk*. oyle densiz, oyle egosu yuksek, oyle herkese tepeden bakan, oyle ozel bir insan oldugunu karsindakine hissettirmeye calisan bir adamdi ki...

    ne oldu peki? o herif sutlandi biz kaldik.

    cunku ne kadar kaliteli veya ozel bir adam olursaniz olun insanlarla iletisiminiz sizin basarinizi belirleyecektir. dunya tek kisilik bir oyun degil; takim icinde iyi degilseniz, bu multiplayer oyunda iyi degilsiniz. o adam da iyi degildi. yerine dogal olarak onun kadar iyi olmayan, belki dunyada ilk 50'de 100'de olmayan bir adam geldi, ama ortaya daha guzel bir sonuc cikti, cunku ekibin geri kalani da yani bizler de ise dahil olduk.

    iste, benim gordugum kadariyla, yigit bey de oyunu tek kisilik oynamaya calisanlardan. her hali, her tavri buna isaret ediyor. cok degerli bir insan olabilir, eminim oyledir; lakin bu mevki icin en ideal veya verimli olacak aday oldugundan emin degilim.

    hayirlisi olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın