resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4274
    kendisi hakkında bu kadar ağır eleştirilerin yapılmasına inanamadığım yöneticimiz. bu adam galatasaray'a yaptığı maddi manevi desteklerle 2000'lerde oluşabilecek bir fenerbahce dominasyonunu engelleyen, onların bugünkü kaotik durumlarına düşmelerine sebep olan, camiada sayabileceğim birkaç kişiden biridir. manevi desteği ve katkısı da maddi desteğinden fazladır.

    ffp zamanı yöneticiliğinde çok bocalama yaşamış olabilir. maalesef hayatta, özellikle günümüz türkiye'sinde her şey siyah ve beyaz şeklinde olamıyor, bizim istediğimiz demeçleri herkes veremiyor, kendisi de veremedi doğrudur. transferlerde benim de eleştirdiğim hataları oldu ama o zaman şu soruyu sormak lazım; son 20 senede hangi yönetim, hangi yönetici trasferlerde hatasızdı, kimi biz çok başarılı bulduk?

    kendisi şimdi de yiğit şardan'ın yönetim listesinde olduğu için eleştiriliyor. arkadaşlar bu adam her zaman lisecilerin muhalifi kanadında olmuştur ve bunu da asla saklamamıştır. 2000'li yıllarda her zaman özhan canaydın'ın karşısındaki listeden aday olmuştur. zaten ben de o dönem kendisinin olduğu listenin seçilmesini istemişimdir, ama o dönem özhan canaydın'a karşı hep kaybettiler. bütün ricalara rağmen de yola çıktığı arkadaşlarını herhangi bir pozisyon için yarı yolda bırakmadı, bu konuda her zaman bir çizgisi oldu.

    kendisini şimdi eleştirenler seneye de muhtemel başkanımız eşref hamamcıoğlu'nun liseliler dışında kimseyi kulübe üye yapmamasını eleştirecek, çünkü olacak olan bu, istenen bu.

    biz galatasaray taraftarları olarak geçmişi bu kadar hızlı unutmamalıyız diye düşünüyorum. bence 2000'lerden sonra galatasaray'a en fazla katkıyı vermiş 5 isimden biridir kendisi, en azından niyetinin her zaman galatasaray'a katkı vermek olduğundan emin olduğum çok az insandan biridir. muhtemelen yeniden seçilemeyecek zaten, bundan sonra yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın