• 168
    bugün düzenlenen başkan adayları konuşuyor youtube yayınında görüşlerini aktaran bakan adayımız.

    metin bey burak elmas ile birlikte seçime uzun süredir ilmek ilmek işlediği bir serüvende hazırlanarak pek çoğumuzun takdirini kazanmış bir isimdi. ancak iletişim konusunda yaptığı gaflar ve son seçim kararı kendisinde bir durgunluk yaratmışa benziyor.

    zira bugün, dün açıklamış olduğu 1 yıl sonra seçim kararı meselesini 6 yıl için geliyorum yanlış anlaşılma olmasın diye izah edip açıklamak durumunda kaldı.

    eşref hamamcıoğlu'ndan gelen kasa kolaylığı sağlama eleştirisine ben de her sabah para saçmaya uyanmıyorum diye yanıt vererek polemiğe girme gafletinde bulundu. bu da yine kendisi için enerjisini bozan bir an yarattı.

    fatih terim ile alakalı düşüncelerinde samimi bir hissiyata sahip olduğunu hissetmemizi bir şekilde engelleyen tavırları. ilk önce fatih hocaya üç yıl t.d meslek süresi biçmesi olay olmuştu. bugün de 3 hafta sonra maç olacak bu 3 hafta da takımı en iyi tanıyan hoca fatih terim diyerek ayrı bir gaf perdesi araladı. fatih hoca kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. 20 haziran sabahı hemen göreve başlayacağını hiç de sanmıyorum. *

    en önemli yk üyesi olacak isimlerden emre alkin'in adını listesini sayarken unuttu. sonraki sorularda ekleme yaparak tekrar bahsetti. en çok sorumluluk vereceği ismi anmamak önemli bir hata oldu.

    zaten listesinden anlamak çok zor olmasa da bir sorudan dursun özbek güzellemesine girmek kendisine olan ilgiyi düşürdü. dursun özbek'in değeri anlaşılamamış bir başkan olması durumu bilinç altının bir köşesinde ve ortaya çıkıyor sürekli.

    1. sandıkta oy kullanma meselesi. gün gelir 21 yaşında bir imparator bir başkenti fetheder, gün gelir 42 yaşında bir kurmay yeni bir cumhuriyet kurar. yaşa ve kıdeme bu kadar takılı kalmak ve yaş ile ekber ve erşed sistemine atfen güzellemede bulunmak pek doğru değil. liyakat yetkinliğe göre iş bölümünü dağıtmaktır.

    ben kendisinden daha parlak ve daha başarılı bir performans beklerdim. burak elmas ile arasında çekişme olması gerektiğini düşünür ve arzularken * bu şekilde devam ediyor olması ritmi kaybettiğini gösteriyor. ben kendisi yerine zirve çekişmesinde ibrenin eşref hamamcıoğluna kaydığını düşünüyorum.

    bugüne ilişkin performans beklentim 10 üzeri 8 iken gerçekleşen 10 üzeri 5.
App Store'dan indirin Google Play'den alın