• 2169
    11 haziran 2021 türkiye italya maçında teknik direktörü tarafından 0-0'a oynatılmak istenmiş ama kupa favorisi italya tarafından bu plan alt üst edilmiştir.

    1) şenol güneş hakikaten teknik direktörlüğü bilmiyormuş. ya geldin 70 yaşına oynattığın futbol bir gram öteye gidemedi. 4-5-1 oynatmaktan ve kanatlardan orta açmaya çalışmaktan başka bir şey yok zaten senin futbol anlayışında. bu yüzden kaç şampiyonluk kaybettin fener'e hiç akıllanmadın ama. üstelik ozan tufan sevdan yüzünden her zamanki gibi takımı resmen orta sahasız oynattın.

    2) ozan tufan milli takımda oynadığı sürece biz yenilmeye mahkumuz. adamın tek faydalı hareketi yok. ve şenol güneş'in prensi olduğu için banko başlıyor her maça. italya maçında yenilen ilk gol kesinlikle onun adamını marke edemeyip kaçırması yüzünden yendi. takımı orta sahasız oynatıyor ozan tufan ve şenol güneş ikilisi.

    3) cengiz ünder ve irfan kahveci kalan maçlarda ilk 11'e monte edilmeli.

    4) umut meraş sağolsun italya onun kanadını yol geçen hanına çevirdi. ama yeteneği belli bir oyuncu ve sol bek kıtlığı olduğu için bunun üzerinde fazla durmuyorum.

    5) italya gibi defans virtüözü bir takıma burak yılmaz gibi ofsayta düşme ustası bir forvetle başlamak intihar etmek gibiydi zaten. elimizdekinin en iyisi desek de durum bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın