• 2166
    (bkz: 11 haziran 2021 türkiye italya maçı)
    yenilmek mesele değil. italya dünya üzerindeki herhangi bir takımı yenebilecek kapasitede.
    ancak turnuvanın açılış maçında böylesine korkak ve şahsiyetsiz oynamak, yeterli mücadeleyi vermemek yakışmadı.
    rakip senden güçlü olabilir ama doğru dürüst faul bile yapamamak nedir arkadaş. ilk sarı kartı maçın sonlarına doğru gördük. yanlış anlaşılmasın anlatmak istediğim oyunu çirkinleştirmek değil. oyunun gidişatına duygusal bir tepki de veremedik. bu da bu kadar önemli bir maça sadece taktiksel değil mental olarak da hazırlanmadığımızı gösteriyor.
    ya kaleye çektiğimiz şutları gol saysalar yine kazanamıyoruz maçı. rakibin otuz altı yaşındaki stoperi durum sıfır sıfırken elini kolunu sallayarak bindirme yapıyor. hem de bir kaç kez, biz izliyoruz. genç bir takımımız var diye seviniyoruz ama sahadaki görüntü sanki emeklilerden kurulu bir takım, mecburiyetten maça çıkmış gibi. gençleri, delikanlı diye tabir ederler değil mi; çünkü rahat durmaz, ne yapacağı belli değildir. ama bizim gençler sahada eli kolu bağlı, teslim olmuş rakibi izliyor, isyan eden bir kişi bile yok.
    ucuz milliyetçi söylemleri hiç sevmem ama yeri geldiğinde asker selamı veriyorsan, yani birilerine yaranmak veya sempati kazanmak için kendine aslında hiç olmadığın bir paye biçiyorsan, sahada mücadele etmemek gibi bir durumun söz konusu olamaz. umarım sonraki maçlarda kendilerini toparlar oyuncularımız.
    asıl şenol güneş için bir şeyler demek lazım ama enerji israfı olacak. kendisi için sadece 3.2 milyon euro ve yazık yazmak yeterli olacaktır. dün takımın başında hoca olmasa zaten bu kadar oynardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın