• 155
    kendisi daha önce dursun özbek'in listesinde yer aldı diye dursun özbek'in devamı diye nitelendirmek çok acımasızca yapılan bir eleştiridir, bel altı vurmaktır. dursun özbek'in listesinde yer aldıysa ne olmuş? dursun özbek başarısız bir başkandı ama neden öcü gibi gösteriliyor? bakın bir taraftar olarak ben de dursun özbek'i sevmiyorum, başarısız buluyorum, ama sonuçta bazılarının aksine galatasaray değerlerine saygı duymayan, koltuğu bırakmamak için direnen bir adam değildi. ki istese koltuğu bırakmama gücü vardı, seçimi olağan tarihinde yapsa çok rahatlıkla 3 yıl daha başkanlık yapacaktı.

    dursun aydın özbek listelerinde çok değerli üyelerimiz de yer aldı daha önce. bunlardan bir tanesi de metin öztürk. daha önce dursun özbek ile bağlantısı olmuş herkese dursun özbek'in devamı mı diyeceğiz? kulüpten mi atalım hepsini ne istiyorsunuz?

    metin bey kendisi dedi, dursun özbek'in kendisini desteklemediğinden emin olduğunu ve eşref hamamcıoğlu'nu desteklediğini ima etti. ayrıca listelere bakıldığında "dursun özbek'in devamı" denebilecek bir liste varsa eşref hamamcıoğlu listesidir.

    aras basmacıgil'in hazırladığı grafik çok kıymetli, linkini bırakıyorum. her adayın listesindeki isimlerin daha önce hangi yönetimlerde ve listelerde bulunduğunu görebilirsiniz;

    https://gss.gs/n5W.jpg

    burak elmas'ın listesinde de, metin öztürk'ün listesinde de, eşref hamamcıoğlu'nun listesinde de, ibrahim özdemir'in listesinde de daha önce dursun özbek'in listelerinde bulunmuş isimler var. hepsini dursun özbek'in devamı olarak görelim o zaman, hepsine bel altı vuralım. geriye yiğit şardan kalıyor. o seçilsin o zaman, onun kimin devamı olduğu çok net bir şekilde bu grafiğe bakıldığında görülüyor. kendisi ben mevcut yönetimin devamı değilim dedi ama daha önce mustafa cengiz'in listelerinde bulunmuş 33 kişiyi kendi listesine almış. acaba kimin devamı bu liste, merak içerisindeyim.* abdurrahim albayrak başkan bulamadı diye seçimi güya "pandemi" nedeniyle iptal ettiler, halbuki iptal yerine erteleme kararı alsalar 5 haziranda 4 adayla seçimi yapıp başkanı seçmiştik, vakit kaybetmeyecektik. iptal ettiler, abdurrahim albayrak bir liste hazırladı, sonra da kendisine bir başkan buldu, olay bundan ibaret.

    bir taraftar olarak desteklediğim adayın burak elmas olmasına rağmen sayın metin öztürk'e yapılan bu anlamsız algılar karşısında savunma ihtiyacı hissettim. iq seviyesi düşük sosyal medya taraftarı bunu yapar anlarım da, sözlükte yapılmasın bari bunlar.

    sosyal medya taraftarı mustafa cengiz'e yaptıklarını şu anda burak elmas'a yapıyor, diğer adaylara da saldırıyorlar. hepsine çekilin, birleşin gibi söylemlerde bulunuyorlar. daha dün şahit oldum. pelin öztekin biliyorsunuz eşref bey'in listesinde, rahmetli babasını anmış twitterda, altına birisi gelmiş "pelin hanım eşref hamamcıoğlu'nu destekleme" yazmış. özellikle "iq seviyesi düşük sosyal medya taraftarı" diye nitelendiriyorum bu tipleri. taraftarın bir çoğu burak elmas'ı destekliyor tamam anlıyorum da, diğer adaylar da bir emek vermiş, metin bey yaklaşık 1.5 yıldır çalışıyor, eşref bey de onlar kadar olmasa da yine kabul edilebilir bir sürede aday oldu. bu isimler liste hazırlayıp başkan bulmak için seçim iptal ettirmediler. tüzüğe uygun bir şekilde davranıp zamanında listelerini verdiler. sizin keyfinize göre adamlar bütün hazırlıklarını iptal edip niye çekilsinler? siz x adayı daha iyi görüyor olabilirsiniz, ama o ekip de kendini daha iyi olarak görüyor olabilir. oy hakkı olmayan, bir çoğu klavye taraftarı olan adamlar istedi diye neden çekilsinler adaylıktan?

    bu üçlüden hangisi seçilirse seçilsin tam destek vermemiz gerekiyor, zor bir sürece giriyoruz. diğer ihtimali düşünmüyorum bile. burada, sözlükte burak elmas için çoğunluk "paralı ceo olmak istiyor" yazarken ben burada burak elmas'ı savunduğum entryler giriyordum. şimdi rüzgar tersine döndü. ama o günlerde rüzgarın tersine döneceğini de yazmıştım.

    ben burak elmas'ı destekliyorum, ki en fazla gönlüm ondan yana olabilir, bir oy hakkım yok. bir çoğumuzun da öyle. taraftar olarak belirli başkan adaylarının seçilmesini isteyebilirsiniz. ama lütfen, rica ediyorum, galatasaray sözlük gibi bir ortamda desteklemediğiniz başkan adaylarına bel altı vurmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın