resim
Yigit Sardan
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 252
    o kadar saçma gerekçelerle eleştiriliyor ki inanılmaz.

    https://twitter.com/.../1401109319534493698

    yaz dönemi içinde çok acil 300 milyon tl + transferler için para bulunması lazım. gelecek yönetimin de kasa kolaylığı sağlaması bekleniyor. kendisine ve ekibine böyle bir gücün yok diye ithamda bulunulunca o da herkesin anlayacağı dilden böyle bir kaygımız yok, biz diğer adaylardan eksik değiliz demiş. bu bile eleştiri konusu.

    türk spor basınında açık açık galatasaray düşmanı olmayan bir tane oluşum yok. ali koçun baskısı her yerde. a spora röportaj verse hükümet yalakası olacaktı, trt spora verse başka yer mi yok denecekti, demirören grubuna verse direk küfür edilirdi, sözcüye vermiş yine eleştir. bence de hatalı. hemen kendi kanalını kurup oradan açıklamalıydı görüşlerini. üstüne bir de reklamcı. ne ayıp ne ayıp.

    abdürrahim ve diğerleri sayesinde sürece ve mevcut duruma en hakim aday kendisidir. her işi kendisi yapmayacak, ekibini yönetecektir. mevcut yönetimde olmuş olmanın avantajları ile bütün adaylardan daha doludur, daha bilgilidir.

    twitter fenomeni olmadığı için, sosyal medyada sürekli mesaj vermediği için, en önemlisi de terimin emrinde olmadığı için taraftarca eleştiriliyor. eleştirenlerin adayı da candaştan bile fırça yiyen burak elmas. kendi işi olmayan, ağırlığı olmayan bir twitter fenomeni. ama galatasarayı uzaya taşıyacak. yersen.

    normal şartlarda tabi ki şüpheyle yaklaşılabilirdi. ama mevcut durumda 6 adaydan en iyisi kendisidir. umarım da başkanlığı kazanır, önce terimde kurtarır sonra da taze bir başlangıç yapar camiayı birleştirir. yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın