resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1500
    fatih terim sonrası en mantıklı, gerçekçi ve ekonomik tercihtir. iki kere iki dört. galatasaray’ın en büyük efsanesi o dönem her ne yaşanırsa yaşansın galatasaray’la kanlı bıçaklı yıldırım demirören’le o fotoğrafı vermemeliydi ya da hagi galatasaray taraftarına hırsız dememeliydi. ancak insanlar hatalar yapar. ahımız var hocacı ben dahil kaç kişi zamanla yine imparator fatih terime geçiş yaptı, kimse kendini kandırmamalı.

    okan buruk anadolu performansı çok başarılı olan, ligde şampiyon olan ve avrupa’da çok zor bir grupta aslanlar gibi performans sergileyen bir antrenör. şu dönemde de gelecek kadar akılsız değil, akıllı biri olduğunu düşünüyorum. ben bu arada okan buruk’un eğer fatih hocam hatalarından ders çıkarmadıysa ve hatalarını kamuoyuyla açık bir dilde paylaşmaz ise galatasaray’ın başına gelmesi gerektiğini düşünüyorum. ancak diliyorum ki bu durum yiğit şardan ve yönetimiyle olmaz. mustafa cengiz ve onu destekleyen, onunla bu yola baş koyan ve hala destekleyenlerin kulüpten ihraç edilmesi gerekiyor çünkü bu camiaya zarar verdiler ve kredileri benim nezdimde yok. karşılarına aldıkları fatih terim, yargıladıkları fatih terim ve fatih terim’i infaz etmek gibi bir kredileri veya güçleri olmamalı. fatih hocada yiğit şardan ve ekibine yedirilmemeli.

    okan hoca inşallah bir gün bu yarın yada 10 yol sonrada olabilir galatasaray’ın başına gelecek ve hizmet edecek ancak herşeyin bir yolu yordamı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın