resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1498
    okan buruk gerizekali bir adam degil. terim sonradi o koltugun en buyuk adayi oldugunu o da biliyor. tutup da kendi gelecegini baltalayacagini sanmiyorum.

    gel terimin yaninda basla diyen arkadaslarimizin istegini anlayabiliyorm ama okan gibi 5 yildir teknik direktorluk yapan, 1 ziraat turkiye kupasi ve 1 lig kupasi olan bir teknik adam bu saatten sonra terimin yaninda suresi belli olmayacak sekilde yardimci olmayi da kabul etmez. milli takimda senol gunesin cok anormal bir tablo olusmadikca gorevi birakmayacagini dusunursek en hayirlisi okanin yurtdisinda ornegin diline hakim oldugu italyada orta veya alt sira bir takimla yurtdisi deneyimi kazanmaya calismasi olacaktir. terim gittikten sonra da gozunun arkada kalmayacagi bir teknik direktoru olmus olur galatasarayin.

    okanin yapacagi en buyuk 2. yanlis ise bu saatten sonra turkiyede galatasaraydan baska bir takim calistirmasidir. sonrasi kotu de gitse sampiyon olmus bir hoca oldu artik, bu saatten sonra anadoluya geri donmek sadece kasesini dusurur ve statusunu asagi ceker. artik ya bir baska ulke milli takimi yada yurtdisinda bir kulup takimina odaklanmali ve zamani gelince oturacagi galatasaray teknik direktor koltugunu beklemeli.

    o koltugun esas sahibi ise emekli olmak isteyene kadar tek bir kisidir ve o kisi de bellidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın