• 42726
    "fatih hoca, galatasaraylı yöneticilere 'ayda 1 size rapor vereyim, toplanalım' diyor tamam diyorlar, ilk toplantıda mustafa cengiz, kaan kançal, albayrak ve yusuf günay var. fatih hoca 'diğer arkadaşlar nerde?' diyor, 'hocam onlar futbolla ilgilenmiyor' diyorlar."

    "aradan belli bi zaman geçiyor, gs yönetimi florya'da toplantı yapıyor, fatih hoca da orada bi yerde kahve içiyor, bir galatasaraylı yönetici geliyor hocaya diyor ki 'hocam ayıp değil mi bizi istememişsiniz' diyor, fatih hoca 'bunu size kim söyledi' diyor.."

    "yönetici, fatih hocaya 'abdurrahim bey söyledi' diyor... bu olayların neden buralara geldiğini aşağı yukarı görüyoruz."

    "adana'da bir taraftar derneği, fatih terim adına bir hatıra ormanı organizasyonu yapıyor, bu organizasyon yapılırken galatasaray yönetimine haber verilmesi gerekiyor, 1 haziran için planlanıyor. albayrak, mustafa cengiz'e böyle bir durum var diyor..."

    "mustafa cengiz, dilek kutlu'ya bunu erteleyin diyor, dilek hanım 3 haziran'a erteliyor, arkasından dilek hanım mustafa cengiz'e bilgi veriyor, bu sefer mustafa cengiz, iptal edin diyor..."

    haluk yürekli
App Store'dan indirin Google Play'den alın