• 292
    daha 1. dk da akintola isimli futbolcunun yanında hiç bir bjkli oyuncu yokken kendi kalesine ampul gibi astığı maç. billong olayı zaten herkesin malumu bakalım ne çıkacak.

    sadece bu maç değil bir ara detaylı yazacağım ama giriş yapayım o kadar çok maç var ki şaibeli. 2020-2021 beşiktaş şampiyonluğu benim lig tarihinde izlediğim açık ara en şaibeli şampiyonluktur. 2011 fenerbahçe'si bunların yanında çok daha temizdir. üzerine gidilsin nelerin ortaya çıkacağına eminim, hissediyorum ama ispatlayamıyorum işte.

    (bkz: 3 ocak 2021 kayserispor beşiktaş maçı)
    https://tr.beinsports.com/...kayserispor-besiktas
    bu maçta bjk 12. dakikada penaltı kaçırıyor. maç 0-0 iken 89. dakikada garip bir penaltı ile öne geçiyor. orta hakem fırat aydınus, var hakemi cüneyt çakır.
    işin enteresanı 2 penaltı da aynı oyuncu tarafından yapılıyor. (bkz: miguel lopes) özetlerde ne kadar gereksiz penaltı olduğunu görüyoruz. oyuncu serdar aziz gibi sakar bunu hep yapıyor diyelim.
    peki bu maçtan sonra ne olmuş. o güne kadar düzenli oynayan lopes sezonun geri kalanında sadece bir maçta 8 dk oynayıp çoğu bilinmeyen sakatlık sebebiyle forma yüzü görememiş.
    https://www.transfermarkt.com.tr/...sdaten/spieler/59248

    (bkz: 7 nisan 2021 beşiktaş alanyaspor maçı)
    herkesin malumu. son yıllarda bu kadar aleni hatır şikesinin yapıldığı ve mide bulandıran başka bir maç olmamıştır.

    (bkz: 16 nisan 2021 beşiktaş ankaragücü maçı)
    ante kulusiç'in gereksiz 2 kafa golüyle beşiktaş'ın zar zor 1 puan aldığı maç. kasıt var yok bilemem. futbol hatası olduğunu kabul ettik diyelim. ağlak bjk taraftarı, hocası ve başkanın bu olay bizim maçta yaşansa neler derlerdi ve alakalı alakasız herkes ayağa kalkardı. ahmet nur çebi gayet normal olması gerektiği gibi oynanan 11 mayıs 2021 beşiktaş fatih karagümrük maçı sonrası ölene kadar bu maçı araştıracağım demişti.

    daha buraya ya da bjk başlığına en az 7-8 tane maç yazacağım. bjk şu maçların çoğunu belki yine kazanırdı ama 1 puan ya da 1 maç kaybetse ki yüksek ihtimaldi şu an çok farklı durumda olacaklardı.

    daha bizim yaşadığımız hakem doğramalarına hiç girmedim bile.

    galatasaray'ın delileri, galatasaray'ın fedaileri, galatasaray'ın serdengeçtileri bu işin peşini bırakmayacağız. yıllarca zalad üzerinden son yıllarda bir taç atışı yüzünden galatasaray şampiyonluklarına şaibe düşürmeye çalışanlara gereken dersi vereceğiz. hakemi, federasyonu arkasına alarak ilk 3'e bile girmesi bile şüpheli olan takımı şampiyon yapanlara rahat vermeyeceğiz hatta inanıyorum ki hakkımız olanı alacağız. yeter ki birlik olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın