resim
Yigit Sardan
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 182
    listesinde jimnastikçi olduğu iddia edilen kişilerin varlığı ve bahattin demirbilek’in olmayışı nedeniyle artık seçilmesini istemediğim aday yiğit şardan.

    bu durumda burak elmas tek seçenek olarak duruyor. aslında ülker’de çalışmış (belki de hala çalışıyor) olması nedeniyle soğuk bakıyordum ama (metin öztürk’ten iyi bir başkan olmayacağı kanaatinde olduğumdan) başka bir seçenek kalmadı. genç olması, liseci olmaması nedeniyle desteklemek zorundayız diye düşünüyorum.

    bahattin demirbilek aslında tam da yönetimde olmalıydı dediğim bir seçim dönemindeyiz. hem galatasaray camiasını tanırdı hem de biz o’nu tanırdık. belki ilerleyen dönemde de başkan olurdu. neyse, burak elmas ve fatih hoca ile devam moduna girdik. ümit davala ve levent şahin’in ayrılması pozitif yansır da belki fatih hoca 1996/2000 moduna döner diye ümit etmekten başka çare yok.

    kısacası, iyi bir yardımcı alması ve avrupa’da başarılı olması şartıyla destekleyeceğim burak elmas-fatih terim ikilisini. yani sezon ortasına kadar destek verme kararımı buradan ilan ediyorum. sezon ortasında elde edilen başarıları yetersiz görürsem eleştirilerim sertleşir demiş olayım. (belhanda’nın geri dönme olasılığını da asla uygun bulmadığımı hatırlatayım.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın