• 1973
    daha önce de yazdım, la liga'da şampiyon olamama sebepleri luis suarez değil. bu takım şampiyon olan atletico madrid'den 20 gol fazla atmış bu yıl ligde. yani gol atmada sorunları yok. hiçbir zaman yoktu. uzun yıllardır ligde ve şampiyonlar liginde saçma sapan işler yapma sebebi gol atamamaları değil saçma sapan savunma hattı ve kırılgan orta sahası.

    iddia ediyorum luyindama - marcao ikilisi, iki senedir barcelona'nın defansında oynayan ikiliden daha iyi. dani alves gittiğinden beri sağ bekleri yok. orta sahası bu sene genç bir jenerasyon yakalasa da sert ve gövdeli değil. o yüzden mesela wijnaldum ismi geçiyor. çok yumuşak takım

    aguero ismi geçiyor mesela. bonservissiz falan eyvallah bir şeyler katar ama bu takım zaten gol atıyor. messi gibi bir canavar var zaten. bu takım çok iyi iki tane stoper, bir adet sağ bek ve çok net iyi bir orta saha alınması lazım.

    suarez bugün atletico madrid'e gitmemiş olsa belki atletico şampiyon olamazdı ama barcelona yine şampiyon olamazdı. real madrid şampiyon olurdu.

    ve tabii saçma sapan antrenör seçimleri. rezalet seçimler yapıyorlar ki en son koeman tercihi. koeman ne allah aşkına ya?
App Store'dan indirin Google Play'den alın