resim
Jean-Claude Billong
Takım:Muangthong Utd.
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.92
Uyruk:Kamerun
  • 107
    beşiktaş, mesut bakkal'ın teşvik iddialarından sonra 86-87 sezonunun iptali için hemen başvuruda bulundu. oysa herkes biliyordu ki teşvik olayları o dönemde ve birçok dönemde her kulüple ilgili var. oysa çok daha yakın bir dönemde ilhan cavcav'ın beşiktaş'ta ilgili iddiaları var. ersun yanal'ın fenerbahçe ile ilgili iddiaları var ki fener'le ilgili birçok sezonda iddialar var. beşiktaş futbolcularının hatır şikesi itirafları da var. say say bitmez.
    burada önemli olan ise beşiktaş'ın ön alma anlayışı. sonuç almayacaklarını bile bile başvuru yapıyorlar ki galatasaray üzerinde şike algısı kuvvetlensin. yarın başarısız olurlarsa yönetimin de böylece bahanesi hazır olacak. zaten artık yöneticileri bile bize rahat rahat fetöcü diyebiliyor. öyle savunmasız bir haldeyiz.
    tüm bunları gördüğümüz halde, kulüpten kimsenin bu konuda başvuru yapmaması ilginç. soruşturma yapılması için savcılığa başvuruda bulunmalı. illa yönetim değil nüfuzlu bir galatasaraylı yok mu bu konuyu hem gündeme taşıyıp hem de suç duyurusunda bulunacak . sonuçta ortada bir suç olasılığı var ve bunu herkes ihbar edebilir. hiçbir sonuç alınmasa bile en azından algı yaratılır ki bu onlarınki gibi uyduruk değil haklı bir algı olur. camia olarak üzerimizde ölü toprağı var. herkes her istediği iftirayı bize atabiliyor. biz hakkımızı arayamıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın