• 5505
    2021-2022 sezonunda forvet rotasyonunda vincent aboubakar - halil ibrahim dervişoğlu ikilisini görürsek şaşırmayacağım takım. tabi aboubakar jean-claude billong muhabbetlerinden dolayı belki bir daha türkiye'ye dönmek istemeyebilir. çünkü bu muhabbetlerden yarın öbürgün gözlatına alınıp sorgulanmayacağının bir garantisi yok. bir bakmış emenike vol2 olmuş.

    ali koç göreve geldiğinden beri yurtdışından getirdikleri bir çok oyuncunun performansı ile hüsran yaşadılar. 10 da 1 falandır hani yurtdışından getirip de tutturdukları adamlar. durum böyle olunca türkiye'de oynamış ve türkiye'de yapabileceklerini göstermiş oyunculara yöneliyorlar. bu yaz valentin rosier, rachid ghezzal'a da teklif yapacaklar bence. hatta bastıracaklar da.
    `
    slimani ve frey fiyasko çıkınca vedat, thiam, cisse yaptılar. şimdi samatta fiyasko çıktı muhtemelen abou ve hail ibrahim'i zorlayacaklar. çünkü türkiye'ye ilk defa gelecek oyunculara karşı biraz fobi oluştu kendilerinde. mesela halil'i biz kiralamasan, sonrasında da ilgilenmesek asla almazlardı. ya gözümüzün önünde oynamış olsun ya da rakibimizin transfer listesinde olsun ki hani karavana yapmayalım diye bir düşünce hakim. benim bu olaydan anladığım bu takımda bir scout ekibi, transfer komitesi yok. o yüzden çok garantici veya kopyacı davranmaya çalışıyorlar. 20 yeni transferler küme düşmemeye oynamak cesaretlerini inanılmaz kırmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın