resim
Lazar Tufegdzic
Takım:CSKA-Sofia
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.85
Uyruk:Sırbistan
  • 16
    on numaradan çok ikinci forvet hissiyatı aldığım oyuncu. ciddi şekilde sasa ilic esintileri veriyor. yaşının uygun olmasını ve düşük maliyetle geleceğini hesaba katarsak faydalı bir transfer olabilir. eskiden scout ekibimizde yer alan mustafa demirtaş zamanında wesley'i gözlemlediklerini ancak düşük seviye bir ligde oynadığı için tercih edilmediğini söylemişti. oyuncu belçika liginde aynı performansı sergileyince ise 20 milyona premier lige transfer oldu. mustafa demirtaş, mohamed transferi için böyle bir yorum yapmış ve mısır'da yaptıklarını burada yaparsa değeri 20 milyon olabilir demişti. bana göre tufegdzic de eğer sırbistan'da yaptıklarını burada yaparsa değeri 15 milyon olabilir.

    herkesi 20-25 lere satma hayalimizden vazgeçmemiz lazım. bir oyuncuyu 2-3 e mal edip 7-8 milyona, 4-5 bandında bir fiyata mal edip 10-11 milyona satabilme işini düzenli bir şekilde yapabilirsek kulübümüz yavaş yavaş düzlüğe çıkacaktır. mesela istikrarlı bir şekilde. kar etmek.

    ayrıca oyuncunun instagram'dan hem galatasaray'ı hem de fatih terim'i takip etmesi de transferinin bitmiş olabileceğini gösteriyor. umarım şu seçim işi bir an önce çözümlenir ve transferde harekete geçebiliriz. zira hoca gelecek sezonun planını yapmış gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın