• 27527
    15 mayıs 2021 galatasaray yeni malatyaspor maçında ikinci yarıya başlarken yaptığımız 3 değişiklik ile beraber aklıma gelen ilk şey, muhtemelen bu yıl en çok oyuncu değişikliği yapan takımızdır, düşüncesiydi. bu konuda istatistiği görünce tahmin ettiğim gibi olmuş diye düşündüm.

    https://gss.gs/tX7.jpg

    takımda belli başlı birkaç futbolcu var ki defalarca ilk yarı denenip, her zamanki gibi olmadığı görülünce ikinci yarı oyundan alınan, bu değişikliklerin tepesinde, en çok değiştirilen futbolcular arasında kesin en tepededirler.

    pl'de buna benzer bir istatistik görmüştüm. inanılmaz bir maç trafiği olmasına rağmen guardiola'nin yaptığı oyuncu değişikliği ortalaması 2'nin altındaydı maç başına. aslında bu da biraz maçlara ne kadar doğru on bir ile çıktığını gösterir nitelikte. elbette city ile galatasaray aynı seviyede değil bunu karşılaştırmiyorum ama bu yıl yaptığımız değişikliklerin yarısı zaten maça yanlış on bir ile başlandığı için ikinci yarı olayı düzeltme niyetli değişiklikler. önce yanlış yapıp sonra defalarca düzeltmeye çalıştık. bu yanlışlarda neden bu kadar ısrar edildiği ise bir muamma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın