• 965
    yeni malatyaspor'u oynadıkları oyun için tebrik etmek gerekli. beşiktaş kulübü tarafından ithamlarda bulunuldu kendileri hakkında. çıktılar aslanlar gibi mücadele ettiler.

    buna rağmen bu maçtan biz istediğimizi alabilirdik. ilk yarıyı çöpe atmamızdan dolayı 2 gol daha atamadık. pozisyonlar bulduk ama kaleci ertaç özbir'i vurup kaleciyi kahraman yaptık önceki haftalardaki kalecileri kahraman yaptığımız gibi. mesela kerem'in karşı karşıya kalıp kaçırdığı bir pozisyon var ki düşündükçe kafayı yiyorum. kaleci kaleden uzaklaşmış üstüne geliyor. gir topun dibine aşırarak at. ama gitti yanından atmaya çalıştı topu koluna geldi.

    adem 2019-2020 sezonunda bizim oyuncumuzdu. sadece 1 sezon kaldı takımımızda ama onurlu duruşu tebriği hak ediyor. gol attı sevinmedi diye demiyorum. karakterini bozmadı maç boyunca her zamanki gibi oynadı. yalnızca 1 sezon bizde oynamış ama çoğunlukla malatyaspor oyuncusu olan adem bizde oynadığı zamanı yok sayıp gol sonrası deli gibi de sevinebilirdi. hem bize bağlılığı hem de profesyonelliği ile bize olan saygısı için kendisine teşekkür ediyorum. iyi ki 1 sezon da olsa formamız altında kendisini izledik. formamızı hak etmiş oyunculardan.

    gelelim kaleci ertaç'a...

    kendinizi ertaç yerine koyun lütfen. karşı tarafta beşiktaş gibi hastalıklı bir zihniyete sahip bir kulüp var. adamlar yıllar önce galatasaray 1-0 kazansa da şampiyon olacağı maçta 8-0 kazandı diye yıllarca eski kalecileri zalad'ın adını lekeleyip durdular. bu maçta da kaleye köşelere isabetli 100 şut çeksek 95'ini kurtarıp 5'ini kurtaramasa bu sefer bu hastalıklı beşiktaş zihniyeti yine zalad'a yaptığı gibi kendisinin de adını lekeleyecekti yıllarca. hadi yabancı kaleci olsa neyse, kendi ülkesine gider olur biter ama kendisi türk kaleci ve bu topraklarda yaşamaya devam edecek. zaman geçirmesini ve maç sonunda koluyla bir "oley be" işareti çekmesini normal karşılıyorum. galatasaraylı olmasam ve kendisinin yerinde olsam sanırım ben de benzerini yapardım. o psikolojik rahatlamaya ihtiyacı varmış belli ki.

    ertaç'ı bu maçta kahraman yaptık. çünkü son vuruşlarda beceri seviyemiz çok düşük. hep kaleciyi vurup duruyoruz. maçta ertaç çok fazla önde duruyordu ama bir tane bile oyuncumuz uzaktan aşırtma şut düşünmedi bile. çöpe attığımız ilk yarıda bile birçok önemli pozisyonu son vuruş beceriksizliğimizden dolayı gol ile tamamlayamadık. mesela ikinci yarıda dediğim gibi kerem topu aşırtmayı düşünse ve mostafa bir kafa vuruşunda topu yere vurdurarak atmayı düşünse ihtiyacımız olan 2 golü bulmuştuk.

    yeni malatyaspor ve göztepe oynadıkları oyunla şerefli kulüpler ve futbolcular olduklarını cümle aleme ispatladı ama beşiktaş kulübü o kadar kulübün ve futbolcunun adını lekeledikten sonra hangi yüzle hala şereften bahsedecek bilemiyorum. şerefli kişiler başkalarının şereflerine leke sürmez. kendisine yapılmasını istemediğini başkasına yapmaz. beşiktaş şerefli olduğunu nasıl ispatlayacak? olmadığını ispatlıyor anca. fatih karagümrük, göztepe ve yeni malatyaspor'un ve futbolcularının şereflerine yapılanları umarım unutmaz bu kulüp ve futbolcular.

    son bir şey daha eklemek istiyorum:

    maçta yer alan taraftarları maçta duydukça bazen iyi ki seyircisiz oynuyoruz maçları diye düşündüm.

    bir de bir ara "satılmış malatya" tezahüratı attılar. ayıptır. adamlar kendilerini salsa biz de rahat rahat şampiyon olsak içime sinmezdi açıkçası. adamlar normal futbollarını oynadılar. maç boyunca beklenmedik bir şeyleri olmadı. benzer pozisyonlar yakaladılar benzer pozisyonlar verdiler. yaptıkları bu şey malatyasporlu oyuncuları daha fazla motive de edebilirdi.

    beşiktaşlaşmayalım lütfen!
App Store'dan indirin Google Play'den alın