• 53
    2020-2021 sezonunda kalite olarak özellikle beşiktaştan geri kaldığımız kriter. bırakın şimdi kaç para maaş vermişiz, kaç bonservisle alınmışlar, çünkü verilen paraları basıp bu oyuncuları alan yönetim. çok para harcayan da şampiyon olmuyor, ben hiç sanmıyorum hocanın falcao'yu 5m maaş verip alın dediğini. mevki mevki bakarsak özellikle ghezzal-aboubakar-larin-nkodou-rosier-atiba ve souza bizim kadrodaki oyunculardan daha kaliteli oyuncular.
    sırf bu yüzden inanın şu elimizde ligin en iyi kadrosu vardı diyen arkadaşları anlayamıyorum, buyurun açıklayın bize lütfen etebo mu atiba'dan daha iyi, omar-şener-yedlin 3lüsünü toplasak şu kasap rosier kadar katkı verdiler mi? veyahut feghouli'nin 3 aylar versiyonu bile ghezzal kadar katkı verebilir mi? 2 ay önce gelen mostafa da olmasa forvet tamamen çöp, falcao +diagneyi toplasak bence bırakın aboubakar'ı, larin bile etmiyor.
    sözün özü önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynamak istiyorsak hocamızın eline gerçekten kaliteli oyunculardan oluşan bir kadro vermemiz gerekiyor öyle lafta değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın