• 80
    tartışma: (10:00) --- meriç tunca ile bir yanda şu bir yanda bu (her hafta birbirinden farklı kıyaslamalarıyla, dopdolu, reprenkli.. )

    yarışma: (13: 30) --- guiza'yla kim 14 milyon euro ister (bana çıkmaz demeyin! siz yoksa guiza'nın size uğur getireceğine inanmıyor musunuz? şansınıza güvenin, hemen başvurun..!!)

    belgesel: (17:00) --- 6-0 destanı (ağlara yazılmış bir deten.. alın teri, kıvanç kaynağı.. golleri atanlar anlatıyor, 36547282. tekrarı sakın kaçırmayın! )

    siyaset: (19:30) --- aziz yıldırım'la herkes ayağını denk alsın (aziz başkan'ın fenerimize kurulan tuzaklara müthiş ayarı.. 20:45 skandalının perde arkası, denizlispor'lu cenger baturgan'ın müthiş itirafı..! aziz başkan herşeyi açıklıyor..çok yakında fb tv'de..!!)

    spor: (20:00) --- rıdvan dilmen'le dimi güntekin (rıdvan dilmen soruyor, güntekin onay onaylıyor. %100 dogma..!? izlemeyen çok üzülür)

    yarışma: (21: 15) --- arda turan'a bok atar mısın (durdukyere para kazanmak ister misin? eğer cevabın evetse, durma hemen ara..! arda'ya en iyi boku sen at, tam 100 bin tl'nin sahibi ol! yapman gerekenşey çok basit, geç klavyenin başına ve salla..hadi durma..!!)

    eğitim: (22: 30) --- rıdvan dilmen'le alex gibi bir futbolcu (yine rıdvan dilmen, yine harika bir program! alex gibi bir futbolcu nasıl olmalı? her laf nasıl alex'e bağlanır, lincoln uzaylı mıdır, değil midir? merak edilen tüm sorular şeyini, cevabını buluyor! lütfen kaçırmayın..)

    erotik: (23:45) ---- volkan demirel ve boynundaki nesleyle sıcak dakikalar (bu içerik +18 unsurlar içermektedir, lütfen küçük fenerlileri
    ekrandan uzak tutunuz)

    dini: (01: 00) ---- 1907. boyut: en büyük fenerbahçeli yukarda (yeri göğü yaradan, hikmetinden sual olunmaz rabbimizin kuran-ı kerim'e konulması zamanın galatasaraylı münafıklarınca engellenmiş, ayeti neydi? gizli ayet su yüzüne çıkıyor, sır dolu perde aralanıyor. aziz başkanımızın tarihe geçecek bomba açıklamalarının yer alacağı bu huşu dolu manevi geceyi sakın kaçırmayın.. "de ki, o insanları fenerbahçeli olsun diye yarattı" takım suresi 79. ayet)

    (u: edit: "en büyük fenerlibahçeli yukarda" sözü bizzat aziz yıldırım'a aittir. herkes biliyodur diye düşündüm ama bilmeyen arkadaşlar varmış, tepki aldım. belirteyim dedim. neyse kaçtım ben.görüşürüz..)
App Store'dan indirin Google Play'den alın