• 192
    bugüne kadar hiç birinize tek kötü kelime söylemedim. zaman zaman sözlükte mahalle baskısı gördünüz, zaman zaman dışlanıp sözlükten kaçırılanlarınız oldu. renkdaştır dedim, ohedef olmak, akpli zannedilmek pahasına size sahip çıktım. pilot olan bir kaç tanenizin nick altında hala entrylerim hala durur.

    ilgi alanımız dışında dedim, bu konulara girmek istemedim ama bu iş madem bu noktaya geldi artık açık konuşacağım. sadece 2008 yılında çizilen çizgi ve söylemler ile bugünkü çizgi ve söylemlere bakarsanız dava dediğiniz şeyin kocaman bir yalan olduğunu, ya da dava denilen şeyin memleket davası değil pasta yeme davası olduğunu söylemlerin ona pastaya göre sürekli değiştiğini görürsünüz. zaten ortalama hafızaya sahip 30 lu yaşlardaki bir insan iktidarın görüş olarak 2010 lu yıllardaki muhalefete muhalefetin de görüş olarak 2010 lu yıllardaki iktidara döndüğünü yani bu 2 kutbun garip bir şekilde yer değiştirdiğini ancak bunu kitlesine kabul ettirdiğini görür ve hiç bir partiye aidiyet falan hissetmez. aidiyet zaten partiye değil görüşe hissedilmelidir. gömlek gibi görüş değiştiren partilere aidiyet hissedilmesi kadar saçma bir şey yok.

    türkiye'de oy vermek sadece pastayı hangi tarafın yiyeceğini belirler. sitemsizlik üzerine kurulu sistem her yerde olduğu gibi siyasette de bakidir. x bir partiye oy verdiniz diye ne uzaya çıkarız ne de açlıktan ölürüz. ama bunlar galatasaray'ı çok dışladılar, çok üvey evlat muamelesi yaptılar be. ben sıkıldım bundan. harbiden sıkıldım. siz hala sıkılmadınız mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın