• 5331
    ilk transfer dönemi ndiaye satışından sonra orta saha rotasyonunu doldurmamış, ikinci sene gomis'i sattıktan sonra 6 ay forvet alamamış aldığı forvet diagne cezalı olup ilk maçına 10 şubat'ta trabzonspor'a karşı arena'da çıkmış, üçüncü sene yine ilk transfer dönemini iki orta saha almamız lazımken son yılların en kötü transferi olan etebo ile kapatmış üstelik ligin ikinci yarısı 10 maç kala bitime 10 numarasının sözleşmesini feshetmiş, niceliği dolduramadığı gibi niteliği de dolduramamış yönetimdir.

    ilk transfer dönemi fatih terim bitik haldeki donk'u orta sahaya monte ederek takımı şampiyon yapmış, ikinci transfer dönemi 21 maç forvetsiz götürmesine rağmen fatih terim 8 puan geriden gelip takımı şampiyon yapmış, aynı sezon forvetsizlik yüzünden en kolay cl gruplarından birinde elenmişiz ve büyük bir gelirden olmuşuz, bu sene de sağ açık olan emre kılınç'ı 8'e, 10 numara olan taylan'ı da 6'ya çekerek niceliğin olmadığı yerde bir orta saha rotasyonu kurabilmiş fatih terim takımın şansını son haftaya kadar taşımıştır. bu gece ya 1 ya 2 olacağız muhtemelen.

    sattığın kadar al kuralına uymak iyi mali yönetim demek değildir. kar açıkladığı her sezon fatih terim şampiyonluk almasa o gelirler mümkün olmayacaktı. üstüne üstlük sportif aş'nin kar açıkladığı yerde de zaten dernek zarar açıklamaktadır. mali açıdan süper bir yönetim olmadığını üyelere sorabilirsiniz bu bağlamda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın