• 253
    bugün büyük gün.

    şampiyon olamazsak eğer şampiyonluğu kaybetmiş olmayacağız. burada kaybedecek bir takım varsa o da beşiktaş olur çünkü lider görünen ve uzun süredir de lider götürenler onlar. biz geriden gelen diplerinde olan kulübüz. ve bu gece son düzlükte ellerinden alıp şampiyon olma şansımız var. şampiyonum derken şampiyonluğu kaptıracak olan onlar biz ise şampiyon olamayacağız derken geriden gelip şampiyon olacak olanız. rakibimizin kaybedeceği çok şey var. bizimse kazanacağımız çok şeyimiz. biz en fazla elinden kaçıran taraf oluruz.

    bugün bu maçta ilk yarıda en az 2 farkı bulursak şampiyon biz oluruz. ama olması gereken ilk yarıyı 3 farkla bitirmek ki böylece bjk ile averajı sıfırlayalım. ondan sonra öne geçmek için 45dk yeter bize. ilk yarı sonundaki 3 fark bize ikinci yarı sonunda şampiyonluk kutlamayı sağlar.

    tüm iç ve dış engellere rağmen bize bu heyecanı yaşatan takıma minnettarım. bu takım şimdiye kadar kötü tercihlere rağmen elinden geleni yaptı. bu akşam şampiyon olamasalar bile alkışı hak ettiler. teknik ekibe ise hala kızgınım. bu işi çok daha önceden halledebilecekken işi buralara getirdik. illa ki uçurumun kenarından sürecekler arabayı*. ama yine de takımı bugün son maçta şampiyonluk şansımızı devam ettirenler de onlar. özellikle fatih terim takımı bugün bu maça hazırlayabilecek dünyadaki ender hocalardan biri. ve bunu başaracaktır. başaramasa bile başarısı büyük. sonuçta bu kadar geriden getirdi takımı. bu gece şampiyon olsak da olmasak da eleştirilerimi yapmaya devam edeceğim. yanlış gördüklerimi, hatalarını dile getireceğim. tabi ki saygı çerçevesinde. hepimiz bunu yapmalıyız ki ileriye gelişerek gidelim.

    bugün moral, motivasyon, güç, enerji ve şans bizden yana olsun. top rakip kaleye girmeyi istesin. top bizi sevsin ki rakip kaleye bol bol atmamız için izin versin.

    biz taraftarlara ise dil altı hapları varsa yanlarında bulundurmalarını öneririm.*

    edit:

    bugün umarım maçı izlerken beinsports yayınında sağ altta çıkan güncel puan durumunda bjk'nin 2 ya da 3 puan önünde lider oluruz maç boyu ve sonu. en azından ilk yarıda böyle olsun. bjk takımı ve taraftarlarını da büyük strese sokar bu ikinci yarı öncesi. ikinci yarıda ise en kötü ihtimalle aynı puanda ama averajla üstte olup bitirelim.

    edit2: bu gece sarı kırmızı gece olsun. yıllarca böyle analım!

    edit3: bu maçta gol yesek de hiçbir şekilde dağılmamalıyız. olur ya ilk golü ararken kontra yedik ve onlar 0-1 öne geçti diyelim. moral bozmadan çabalamaya devam etmeliyiz. paniklemeden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın