• 27371
    finallerin takımıdır.

    bugüne kadar benim başımı hiç öne eğmemiştir, bu durum sanıyorum ki bütün gönül verenleri için de geçerlidir. en olmaz denilen yerlerden, en yapılamaz denilenlere ulaşmıştır...

    bir zamanlar avrupa'da şamar oğlanı olan türk takımlarının tam diş göstermeye başladığı anlarda ali sami yen'de aldığı 5-0'lık chelsea* hezimetinin ardından bizden buraya kadar dememiş grup lideri hertha berlin'i berlin'e gömmüş devamında o günden uefa kupasına kadar giden süreçte avrupa'da maç kaybetmemiştir.

    son 5 dakikasına 2-1 geride girdiği milan maçında beraberliğin bile yetmeyecek olmasına aldırmadan maç sonunda tabelalara 3-2 yazdırıp uefa kupasının yolunu tutmuştur.

    milletin elle kolla maç çevirdiği, rakibi şampiyon olsun diye 16 dakika uzatma verildiği ligde saidoularla, iliçlerle anelkalı alexli nobreli appiahlı lucianolu en yakın rakibinin üst üste 3. şampiyonluğunun önüne set çekmiştir.

    playoff saçmalığını uydurdukları ligi sürklase ettikten sonra iki kere şampiyon olup rakibinin sahasında sırf zevkine kupa kaldırmıştır.

    kek kalıbı esprileri ile başlanan, avrupa'da gelenin geçenin 4 atması sonrası g4l4t4s4r4y esprileri ile devam eden sezonda 2 teknik direktör 3 başkan değiştirerek 4. yıldızı ilk ve tek takan takım olmuştur.

    momentumu tarihin en iyisi dedikleri beşiktaş'a kaptırdığı sezonda fatih terim'i koltuğa oturtmuş selçuk inan ve ryan donk orta sahasıyla şampiyonluğa koşmuştur.

    küme düşmeye oynayan rakip takımların kendilerinden çok bizim maçlarımızı takip ettikleri sezonda, neredeyse 17 kulübü üst üste koyup, bütün hakem algılarına, alenen çalınan puanlarına ve yarım dönem forvetsiz, sezonun 1/3'ünde teknik direktörsüz oynamasına rağmen 8 puan geriden gelerek sezonu şampiyon bitirmiştir.

    mevcut sezonda 15 mayıs 2021 tarihinde bu başarılarına ve imkansız denilenlerden bir yenisine allah'ın izni ile kavuşacaktır. spor bakanına, pfdk'ya, tahkime, satılmış basına, hakemlere, serdar tatlı'ya, nihat abilerine, mustafa cengiz yönetimine ve ultraslan'a rağmen bir kez daha biz galatasarayız diyecektir!

    ama netice ne olursa olsun, şu kadronun ve teknik ekibin gösterdiği gayret, vazgeçmeyiş, çaba ve dirayet bizim gönlümüzde şampiyondur ve öyle de kalacaktır.

    allah yardımcınız olsun!

    (bkz: 15 mayıs 2021 galatasaray yeni malatyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın