resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1982
    sosyal medyada fener taraftarini birbirine kirdirmis olan dirilis ertugrul fani, cumalarin unlu twit aticisi, eskinin yildizi. kimisi son dakikada yaptigi bi zkime derman olmayan asistini ovuyor kimisi ozan vursaydi, su olsaydi, halamin seyi olsaydi mesut sampiyonlugu getirmisti diyor, bir diger kismi da bunu aldik sampiyonluktan olduk diyor.

    kendisine gelis olarak benzeyen sneijder bile galatasaray’da en silik gecirdigi ilk 6 aylik doneminde ordu’ya golu atip 2-0’da 4-2 yapmamizin atesini yakti, sonra real madrid macinda varane’a beslik atip golunu cakti, arada kayseri - karabuk gibi bela olmaya musait deplasman maclarinda goller atarak o sene az biraz basarimizda katkisi oldu. bu adam bildigin etkisiz elemani bile gectim negatif adam. oyunda olmadigi zaman fenerbahce kazaniyordu * tekrar dondu fenerbahce’nin ritmi bozuldu. fenerbahce’de kazandigi savas yok su ana dek.

    seneye toparlar mi bilmiyorum ama su haliyle degil mls, sorfayvir’da gonullulere karsi bile oynayamaz. iki seneye oguzhan koc’a hali sahada topuk pasi verir artik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın