• 27403
    sözlükteki arkadaşlarla farklı maçlarını izlediğimiz takımım.
    ya paralel evren ya da bizimkiler her hafta iki farklı maç yapıyor aynı anda.
    8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçında 4. golü ararken akın akın saldırmak yerine neden mıy mıy pas yaptığımız ve 11 mayıs 2021 denizlispor galatasaray maçında neden paslasmak yerine cümbür cemaat saldırmamız yazılıyor.
    beşiktaş maçında mıy mıy paslar sayesinde iki gol attık. skor 3-1 iken harala gürele saldırsak ve arkada boşluk verip 2'yi yesek bugün genel averaja bile kalamıyorduk. evet 4'ü atsak son haftaya önde girecektik ama son iki hafta ele geçirebileceğimiz bir genel averajdan olabilirdik.
    denizli maçı da aynı. evet golü yedik. hem de hatalı bir taç atışından. ama o gole kadar yine dikkatli şekilde yaptığımız paslarla penaltı dahil 3 net pozisyona girdik. maç o gol gelmeden de kopabilirdi. 2-1 sonrası bir ara tutuk oynadık onu da bi zahmet heyecana verelim. ayrıca denizli maçında takım çoğu pozisyonda önde bastı ve bu baskıyla bir çok pozisyon bulduk. bazı anlarda basmadık ki bunun sebebi rakibi öne çekip arkada boşluk bulmak.
    futbol artık eskisi gibi değil. her ne kadar fatih hocayı beğenmeseniz de bir taktik savaşı veriyor sahada. bazen tutuyor bazen tutmuyor. bugün city, l'pool, barcelona etkili olamadan maç bitiriyor. yeri geliyor yeniliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın