• 48
    ilk iş olarak falcao'nun maaşından bir şekilde kurtulmamız gereken transfer dönemi.

    falcao sonrası feghouli, babel ve diagne gibi maaşı 2.5 milyon euro üzeri olan futbolculardan çıkmalıyız. alıcısı çıkarsa luyindama da satılıp diagne ile birlikte getirecekleri bonservisle mohamed, onyekuru ve halil'i bağlayıp kalan parayla da üst düzey bir stoper almamız gerekiyor.

    sol bek'e alioski'nin geleceği, sağ bek için de omar'ın döneceği konuşuluyor. linnes'in sözleşmesi bitiyor ve asla yenilenmemeli, omar + yedlin ikilisi gayet yeter bize sağ bek için.

    saracchi'nin kiralık sözleşmesi bitiyor sakatlık sorunundan dolayı kesinlikle uzatılmamalı. aynı şekilde her yönden galatasaray seviyesinden çok uzak olan etebo'ya da teşekkür edilmeli. gedson'un bir yıl daha bizimle kalacağına dair duyumlarım var. umarım gerçekleşir.

    seri ve lemina'ya tekrardan salça olacağımızı düşünüyorum ikisinin de sözleşmesi bu sezon (21-22) sonunda bitiyor, ikna edersek sene sonu ikisini de bonservissiz bağlayabiliriz. bunun haricinde as kadroya bir orta saha takviyesi zorunlu duruyor, küme düşen ingiliz takımlardan mı olur, parma'dan hernani veya cyprien mi olur bilemem ancak bu bölgeye yola lemina gibi sakatlık sorunu olan birine güvenerek çıkamayız.

    kanat bölgesinde onyekuru, kerem ve yunus dışında mutlaka game changer birini bulmamız gerekiyor. ileri uçta ise mohamed ve halil dışında bunları yedekleyecek 3. bir scout transferi veya ligi tanıyan adem büyük tarzı tecrübeli bir futbolcu almamız şart. bu sezon mohamed, falcao, babel'in ardında 4. alternatif olarak halil'e kaldığımızı unutmamak lazım.

    sözleşmesi biten futbolculardan donk ve arda ile bir sene daha kadro derinliği adına sözleşme uzatmamız gerektiğini düşünüyorum. akbaba ise makul bir sözleşme kabul edecekse kalabilir onun dışında yolu açık olsun.

    bütün bu hesapları yaparken 10 senedir bize kaleci hesabı yaptırmayan lorik cana'ya da buradan teşekkürlerimi sunuyorum.

    muslera(okan)

    omar - transfer- marcao - alioski
    (yedlin) - (donk) - (emin) - (ömer)

    transfer - gedson - taylan - jean michael seri - onyekuru
    (kerem) - (kılınç) - (lemina) - (transfer) - (yunus)
    (oğulcan) - (arda) - (bartuğ) -

    mohamed
    (halil&transfer)

    not: işbu entry gelecek sezon tff'nin yabancı kuralı konusunda kafasının nasıl eseceğinin veya kendilerine nasıl bir talimat geleceğinin tahmin edilememesinden dolayı mevcut 2020-21 sezonu kuralına göre girilmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın