resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 1025
    ilginçtir kendisinin son aylardaki performans değişiminden bahsedilirken hiç "fatih terim antrenmanı" argümanı kullanılmıyor. henry'nin, mohamed'in performansı düşünce fatih terim'in antrenmanının yedikleri için düşüş yaşadıklarını iddia edeceksek bize gelmeden önce tam 2 sene boyunca doğru düzgün süreler alamamış gedson'un da bizde 1.5 ayda (şubat ortasından nisan başına) bambaşka bir noktaya gelmiş olmasını da fatih terim'in antrenman metotlarına bağlamamız gerekir.

    ya da belki sezon içinde yaşanması muhtemel düşüşlere çok fazla anlam yüklememeli ve bu düşüşler üzerinden 30 küsür yıllık teknik direktörün (ve scott piri'nin başında olduğu işinin uzmanı kondisyon ekibinin) antrenman yaptırmayı bilmediği sonucuna ulaşmamalıyız. çünkü elimizde done olarak onyekuru ve mohamed'in düşüşlerinin yanı sıra halil'in, kerem'in, gedson'un ciddi yükselişleri de var. eğer diagne'nin west bromwich albion performansı bizim antrenman metotlarımızı değerlendirmek açısından bir done ise diagne'nin club brugge performansı da antrenman metotlarımızı değerlendirmek açısından bir donedir.

    yukarıda bahsettiğim örnekler ve benzerlerinden sadece olumlu olanları cımbızlayıp fatih terim'in antrenman metotlarına methiyeler düzmek ne kadar mantıksızsa sadece olumsuz olanları cımbızlayıp fatih terim'in antrenman yaptırmayı bilmediğini iddia etmek de o kadar mantıksızdır. doğru olan tüm resme bakarak değerlendirmeyi çok daha geniş çaplı yapmak ve sakatlık, hastalık, kart cezaları gibi antrenman metodu değiştirerek engellenemeyecek dış faktörleri de göz önünde bulundurmak. olumlu yahut olumsuz eleştiriyi de tüm bu değerlendirmeden çıkan sonuç üzerinden yapmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın