resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1232
    bazı ciddi anlamda fanatik arkadaşlar tarafından eleştiriden muaf tutulma şerefine ulaşmış teknik adamımızdır. kaldı ki kendileri eleştirmedikleri gibi eleştirenlere de olumsuz hatta hasmane bir tavırla saldırıya geçebiliyorlar. herkes gibi rijkaard'da insandır. hata yapabilir, yapmıştır. caner çıktıktan sonra takımımız bir kişi eksik kalmıştır*. her hata cezalandırılmalıdır. ama anında cezalandırılmamalıdır. takımın için ne daha iyiyse o doğruda davranılmalıdır. dos santos maç içinde hiç bir olumlu hareket yapmamıştır.

    eleştirilerime ofsayt gösteren arkadaşlar bilsinler ki ben takımımın başarısını düşünürüm. takımım iyi durumda olsun, isterse başında scarlett johansson olsun. ofsaytlar falan gram umurumda değil. gördüğümü, düşündüğümü söylerim. caner değişikliğinden sonra sol kanadımız çökmedi mi? dos santos bizi 1 kişi eksik oynatmadı mı? arda forvette etkisiz değil miydi? dos santos'un oyuna sokulması ile daha fazla geriye dönmeye başladı. bu andan sonra daha etkili oynamadı mı arda?

    rijkaard'ın takım içinde önlem almadığı sorunlar mevcut. örneğin top bir oyuncumuzdayken diğer etrafındaki oyuncular hep markaj altında bekliyorlar. boşa kaçma diye bir olay yok. adam pas atacak oyuncu bulamıyor. bütün maç içinde bu şekilde. bütün maçlarda bu şekilde. ligin başında oynadığımız cesur oyundan genel itibar ile eser yok. kötü yapılan şeyleri eleştirir iyi yapılanları sonuna kadar desteklerim. kimse kusura bakmasın, iki yüzlü değilim. doğru gördüklerimi söyleyince ofsayt olacaksam, hiç yazı yazmayayım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın