• 5270
    https://twitter.com/...990477605359617?s=19

    eğer gerçekten devletin iznine rağmen seçimler erteleniyorsa bu ertelemenin sebebi mustafa cengiz'in başkanlık için gerekli 100 imza sayısına ulaşamaması ve ulaşabilmek adına 20-30 gün daha zaman kazanmaya çalışmasıdır. yani eğer mustafa cengiz gerekli sayıya ulaşabilirse bu seçimler ertelenmeden yapılabilecektir. 100 imza dahi toplayamayan bir adayın oylar bölünse, eğrisi doğrusuna denk gelse bile seçimi kazanmasına ihtimal olduğunu düşünmüyorum.

    mevcut başkan adayları eğer gerçekten devletin iznine rağmen bir ayak direme olduğunu düşünüyorlarsa 100 imzayı aralarında toplayıp twitterdan kendi imzaladıkları belgeleri de paylaşarak hem bu duruma bir dur demeleri hem de böyle bir meydan okumayla politik açıdan cengiz'i daha zor bir duruma düşürmeleri mümkündür.

    olan oldu, lafımızı edelim konuyu gündemde sıcak tutalım elbette ancak bir yandan da bu durumu aşabilmek adına alternatif çözümler üretmeye çabalayalım. özellikle başkan adaylarının söylenmek yerine çözüm odaklı davranmaları çok önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın