• 185
    diğer başkan adaylarında olduğu gibi clubhouse toplantısını dikkatle dinlediğim başkan adayı. metin öztürk ve kendisinden aynı izlenimi edindim; kibir. mustafa cengiz aday olduğu süreçte de aynı izlenimi edinmiştim kendisinden. bu yüzden de hep galatasaray'a uygun bir başkan olamayacağını düşünmüştüm. bugün ise aynı izlenim metin öztürk ile kendisinde var.

    dün akşamdan aklımda kalan bir eksi not ise kendisini futbol analisti olarak tanıtan ve soru soran arkadaşa balıklama atlaması. arkadaş gerçekten çok değerli biri olabilir, güzel işler de yapıyor olabilir ama bir başkan adayı böyle bir konuda hazırlıklı olup kadrosunda bu konuda uzman birisi olmaz mı? kayak tatilinde hajrovic transferi yapan ünal reis izlenimi bıraktı bende.

    ayrıca metin öztürk ve burak elmas diyaloğu ile ilgili açıklamayı yapmadı. bakın "yapamadı" demiyorum zira yapmadı. kendisine yapılan hürmetten bir paye çıkartmaya çalıştı ve bunda ısrar etti. "onlar ancak benim emrimde olur" demenin bir başka şekli. "emrinizdeyiz" cümlesi ile "bir emriniz var mı?" arasında dağlar kadar fark vardır.

    diğer başkan adayları ile hemen hemen aynı projeleri anlatıp diğerlerinin projelerini "hayal" olarak tanımlaması da enteresan. benim gözümde başkanlık için son tercih olur. mavcut genel kurul ile galatasaray'a başkan olabilir ama doğru başkan olacağını hiç sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın