resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1463
    kendisi iyi hocadır ve umarım kariyeri daha da ileriye gider ve umarım bizimle avrupa kupası görür.

    fakat kendisinin başlığı altında bile fatih terim'i eleştirmek, kötülemek çok yanlış.

    madem iki hocayı kıyaslıyorsunuz, madem fatih hoca'dan öğrenecekleri değil, yanında çalışırsa unutacakları var diyorsunuz, şunu da unutmayın.

    1 sene önce şampiyon olan takımı düşme potasına getirmiş teknik direktördür. üstelik bu takım, sınırsız kaynakları olan, istediği yere transfer yapabilen bir takım. yani şampiyon yaptığı takımı 1 sene sonra düşme potasına getirdiği için işinden oldu. fatih terim okan buruk yaşındayken fiorentina ile o efsane milan'a 4 atmakla meşguldü.

    ya bir de modern futbolda öğretecek bir şey yok diyenler var. insan gerçekten hayret ediyor. nedir yani, modern futbol dediğiniz şey nedir? fatih terim'in defans önünde kullandığı defansif oyun kurucuyu okani berkay ile yapınca, okan dahi oluyor, fenerbahçe'de emre gustavo'yu kesip bunu sosa ile yapıp, pas hızını arttırınca büyük hoca oluyor, bunun 4 yıldır deneyen hoca modern futboldan uzak oluyor öyle mi?

    fatih terim'i koruyanlara sürekli bir kulp bulunuyor ama bence problem, fatih terim nefreti olanlarda. sağ olsunlar hiç bir başlığı boş geçmiyorlar. mantıklı argümanlar sunarak eleştirseler yine kabul fakat, altı dolmamış, ne dediğini kendisinin de bilmediği, bom boş şeylerle eleştiriyorlar. mesela sinan yılmaz isimli spor yazarı, burada da yazar arkadaşımız, fatih terim'i sürekli eleştiriyor. kadro istikrarından tutun, bazı oyunculardan verim alınamamasına kadar. kendisinin niyetinin gerçekten futbol olduğu o kadar belli ki, sadece yapıldığında yanlış olan şeylerden bahsediyor ve dinlerken bir şeyler öğreniyorsunuz. kaybedilen her maçta bir şeyleri değiştirmeyi de ben ekleyeyim ama lütfen modern futbol, futbolu bilmiyor gibi şeyler yazmayın.

    bırakın da okan hoca'yı buna alet etmeyin. nefretinizi gidin başka yerde kusun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın