resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 7341
    kulübe birkez daha başkan olmasını bırak secimine aday olmasını bile istemediğim eski başkanımız. yok yani dursun beyden olmadı, olmuyor ve daha da olmaz. bddk kıskacındaki kulübümüzde yönetim anlayışı kulüpte kimi görse ağzına bir kaşık bal çalıp bir söz verip kendine bağlayan başkan tipine hiç gerek yok. çok yeni sarkilar söylememiz gerekiyor.

    bu işin bir tarafı diğer tarafında ise benim dursun başkan ile ilgili üstünden seneler geçti, bir türlü anlamadığım iki konu var. birincisi kulüpten haksız kazanç elde etmesi. kulübün 1 lirasını kendi parası gibi harcayan mustafa cengiz yönetimi bu adamı neden bir kere bile savcılığa vermedi bilakis bu kadar tantana sonunda adamın parasini da bir güzel ödedi.

    ikincisi riva ve floryayi ederinin altına satması. mustafa başkan kendi çıktı divanda dedi ki benim bu konuda dursun beye bir lafım yok, protokolü birçok kez okudum, aklıma yatmayan birşey olmadı. bu adam arazimizi satmaya çalışırken kapımızda inşaat firmaları ne olur ihaleyi ben alayım diye sıraya girmişti de isguzarlik mi etti yoksa emlakbank garantisi olmadan kimse bu işe daha o zamanın türkiye ekonomisinde cesaret edemiyordu da dolayısıyla sikke sikke (osmanlı parası) devletle mi calismak zorunda kaldık.

    mustafa bey bu iki konuda büyük yanginlar yaptı, gitti floryayi geri de aldı ki ileride "ederine" satalım, çok sağolsun kinaye yok. ama aynı mustafa bey de bunları yaparken aynı zamanda gitti oluk oluk hisse sattı ve derneğin borcunu katlayarak görülmemiş bir meblaya ulaştırdı. yani galiba kimse bu para konularında mükemmel değil.

    bunlar benim sürekli aklımda olan sorular. kulüpte kimi yakalasam sorup bilgi toplamaya çalışıyorum. sanki dursun başkan bazı konularda koşulsuzca ak parti hışmına uğrayan cehape konumunda gibi geliyor. ha başkan adayı bile olmasın, o ayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın