• 17
    stuart bingham'ın selby karşısında beklenenden iyi bir ilk seans çıkardığı, wilson'ın ise finale uzanan yolda avantaj sağlayan ilk isim olarak kendini gösterdiği turnuva.

    selby yarı finale gelene kadar olduğu kadar güçlü bir performans sergileyemedi. bunu değişen masaya alışma süreci olarak görenler var. hatırlatmak gerekirse yarı final maçları öncesi masa tamamen yenileniyor. çuhası, bantları, yeri tamamen değişmiş oluyor. böyle olduğunda da oyuncuların vuruş sırasında alıştığı reaksiyonlarda beklenmedik değişimler yaşanabiliyor. geçtiğimiz turnuvalarda da bu konuda şikayet edenler olmuştu. oyuncuların özellikle ilk seansta yapmış oldukları basit hataları bir miktar buna bağlayabiliriz.

    murphy ise wilson karşısında oldukça zorlanıyor. gidişatı değiştirecek bir performansa, güçlü bir seansa ihtiyacı var. yoksa wilson adım adım koparacak maçı.

    bugün sabah ve akşam seansında selby - bingham mücadelesini izleyeceğiz. murphy - wilson mücadelesinde ise öğleden sonra tek seanslık bir mücadele olacak. yarın ise finalistler belli olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın