• 184
    öncelikle şunu belirteyim. futbol takımları siyaset üstüdür. her takım taraftarlarının içinde her türlü ideolojiye sahip olanlar vardır. galatasaraylı olmak belirli bi partili olmak anlamına gelmiyor. akp ye oy veren galatasaraylı kardeşlerimiz büyük ihtimal usulsüzlük yapıldığına, tff'nin art niyetli yönetildiğine, hakemlerin birileri tarafından yönlendirildiğine de inanmıyordur. ülkenin de zaten çok iyi yönetildiğine ve ekonominin uçtuğuna inanıyordur. yada maçları izlemiyor ve gündemi takip etmiyordur. ve kabul etmek gerek galatasaray taraftarı içinde küçümsenmeyecek kadar büyük bir kitledir. bunları bilen siyasiler, nasıl olsa ne yaparsak yapalım bize oy vermekten vazgeçmeyecekler diye düşünüyordur. aksi takdirde galatasaray taraftarını karşısına oy potansiyelini düşünürsek kimse almak istemez.
    tabiki herkes istediği partiye oy verebilir, bunu tartışmak biraz demokrasiyi tartışmak gibi olur.
    ama sormak lazım. vehbi koç ile aynı zenginliğe sahip olan nihat özdemir (dergisindeki verilere göre söylüyorum), bu zenginliği son zamanlarda nasıl elde etmiş? bu kişi aynı anda fenerbahçe kulübünde hissesi olduğu söyleniyor. bu kişi aynı zamanda her türlü ihaleleri alan şirketin sahibi ve bir anda tff'ye atanması ne kadar doğru? bu kişi galatasaray’dan bir gün bunun hesabını soracağım gibi konuşmaları yapıp nasıl olur de tarafsız olması gereken bir kurumun başına getirilir diye düşünmeleri gerek.
    galatasaray taraftarının duyarlı olması gerek, yaşanan olaylarda halkın yanında durması gerek ve galatasaray’ın hakkını her ortamda adil bir şekilde savunabilmesi gerek. yoksa sadece bir partiye oy verecek diye yapılanları görmezden gelemez. gelmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın