• 27238
    kadro sayısı da kalitesi de yetersiz olan futbol takımımız.

    onu bunu boşverip sadece orta saha merkez pozisyonunu düşünün.

    eldeki isimler: taylan - etebo - gedson. etebo ve gedson kiralık, yeni sezonda elde kaldı taylan. 3 oyuncu olması gereken pozisyonda 1 oyuncu var, 3 yedeği desen 6 bir de joker fazladan oyuncu bulundursan 7 orta saha olması gerekir bu takımda 7. 7 tane has, merkez orta saha oyuncusu olmak zorunda bu takımda. yeni sezonda 1 var, 2 yok bile sadece 1 oyuncu var, taylan antalyalı.

    nasıl geldik bu duruma anlamak mümkün değil. ve işin kötüsü elde para kazandıracak 1, belki 2 oyuncu var. onlardan birisi de yine bu taylan antalyalı.

    nasıl oldu bu iş vallahi anlamıyorum billahi anlamıyorum. 28 nisan 2021 galatasaray konyaspor maçı sonrası düşünmeye başladım önümüzdeki sezonu, hakikaten bir kalite yok. buna rağmen biz halen pas futbolu terimball falan peşinde koşuyoruz abi neyin pası neyin ball'u. bitmişiz yani.

    lafa geldi mi "elalem 40'lık atibayla arabistan'dan gelen josef'le oynuyor" oluyor ama bizde o bile yok abi yok! 3 orta sahalı sistemle oynuyoruz, taylan - gedson yazınca üçüncü ismi bulamıyoruz, emre kılınç kanattan devşirme soso kanattan devşirme. olmuyor yani oturmuyor bu düzen bir sisteme.

    kanatlar desen, kimin oynayacağını bulana kadar sezonu bitirdik. kerem aktürkoğlu'na forma gelene kadar kaç kişi değişti, şimdi onun da yerine karar veremedik, solda başlıyor ama babel girince sağa atıyoruz falan.

    bek oyuncuları allaha emanet zaten kalan periyotta, ömer bayram ve şener özbayraklı ile oynuyoruz iki beki. tamam, ikisi de iyi niyetli ve ellerinden geleni veriyorlar ama ellerinden gelen benim işime asla ama asla yaramayacak çünkü benim hedeflerim için ikisi de doğumlarından yetersiz. adamların benim istediğim oyunu oynayacak yetenekleri yok.

    valla bilmiyorum ne olup biter. ama biz bu terimball'a bu pas oyunu düzenine devam edeceksek yetenekli bir çok isimle bu kadronun takviye edilmesi lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın