• 27236
    yetersiz ve kısıtlı yeteneklere sahip orta saha oyuncuları nedeniyle yaratıcılıktan uzak bir futbolla şampiyonluğu son anda yakalama umudunu kalan dört maça taşıyan canımız, ciğerimiz, kalbimizin bir parçası.

    bu sene takım kurgusunda maalesef orta saha faktörü çok geri plana atıldı. ne defansif açıdan ne de hücumda kilit açacak oyuncu anlamında uygun oyuncu profili takıma dahil edilemedi. takımımızın ileriye yönelik dikine ve ceza sahası içine yönelik direkt pas kalitesini yukarıya taşıyacak bir oyuncusu maalesef yok. bunu kısmen yapabilecek bazı oyuncularımız var ama hepsi de bu tarz bir oyuncuyu tamamlayabilecek yapıda futbolcular. maalesef belhanda'nın zamansız ayrılığı zaten kötü olduğumuz alanda daha da kötüye gitmemize neden oldu. bu yüzden rakip takımlar için kolay önlem alınabilir bir takım haline döndük. iyi kapanıp tek pasla forvet oyuncusuna pas çıkarabilen takımlara karşı maç boyu 2-3 isabetli şutu zar zor gerçekleştirebiliyorken kontra ataklarda ciddi tehlikeler yaşıyoruz. seneye iyi bir pasör bulmamız gerekecek.

    bu sene her şey bitmiş değil ama sıradışı şeylerin gerçek olması gerekiyor. beşiktaş'ın hem bize ikili averajı kaybedecek şekilde hem de esktra bir mağlubiyeti, fenerbahçe'nin bir şekilde puan kayıpları yaşaması ve bizim bu kötü oyunla kayıpsız bir şekilde kalan dört maçı kazanmamız gerekiyor. konu galatasaray olunca mümkün değil demek insanın yüzünü kızartır sonrasında ama mucizelere ihtiyaç olduğunu kabul etmek gerekiyor.

    seneye güçlü bir yönetim, yerinde transferler, uygun bir takım kurgusu oluşturmak için erkenden çalışmalara başlamak gerekiyor. ama elbette muhtemelen gerçekleşecek olan "transferin bitmesine daha uzun bir zaman var, uygun şartların oluşmasını bekliyoruz" tarzı demeçlerle geçen bir yaz dönemi olacak. umarım oyun anlamında benzer sıkıntıları seneye yaşamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın