• 11
    iki gün sürecek (dolayısıyla bugün noktalanacak) olan çeyrek final mücadelelerinin ilk gününün tamamlandığı turnuva.

    13 frame kazananın tur atlayacağı mücadelelerde mevcut skorlar şu şekilde:

    anthony mcgill 9 - 7 stuart bingham
    mark williams 2 - 6 mark selby
    neil robertson 8 - 8 kyren wilson
    shaun murphy 4 - 4 judd trump

    şu ana kadar turnuvanın en formda oyuncusu mark selby gibi duruyor. mark williams maçının ilk seansını resmen domine etti. mark williams'ın her hatasına serilerle cevap verdi. %97 gibi bir pot yüzdesiyle oynuyor ve rakibi üzerinde ilk seansta çok büyük bir psikolojik baskı kurdu. skor 6-1'ken ve seansın son oyunu oynanırken mark williams eline geçen fırsatı iyi değerlendirdi ve en azından 7-1 yerine 6-2 günü noktalamayı başardı. bu oyunda 100'lük seri yapmayı başardı, kendisi için günü kayıp azaltarak noktalama şansı oldu. bugün oynanacak olan ikinci seansta yine bu kadar baskın bir selby izler miyiz bilmiyorum, açıkçası ben williams'ın toparlanacağını düşünüyorum ama maçı kazanma noktasında ne kadar yeterli olacağını göreceğiz. dün bu maç ile ilgili her ihtimale her senaryoya açık bir maç demiştim, bugün rüzgar farklı esebilir, bakalım.

    judd trump kesinlikle formunda değil. son 2 senedir bildiğimiz trump performansını sahaya yansıtamadı henüz. 4-4 beraberlikle noktalanması shaun murphy'nin maçta yaşadığı bazı şansızlıklarla alakalıydı, yoksa 5-3 veya 6-2 gibi bir üstünlükle trump'ı büyük bir strese sokabilirdi. maç bu şekilde devam ederse ibre hafif murphy'den yana performans açısından ama trump hareketlenecektir bugün.

    kyren wilson, mevcut çeyrek final oyuncuları arasında tarzını en sevmediğim oyuncu fakat dünkü performansı beni gerçekten şaşırttı. neil robertson karşısında hiç geri adım atmadı. maç hakkındaki beklentimde tamamen yanıldığımı itiraf ediyorum. ben bu maç için skorun robertson'ın son seansa rahat gireceği bir şekilde sonlanacağını düşünüyordum. maç tamamen ortada, bugün inanılmaz keyifli ve stresli bir mücadele bizi bekliyor.

    mcgill formunu korumayı başarmış görünüyor. maçı takip etmedim fakat beklediğim gibi yakın geçen bir mücadele oluyor. tek masayı görmek için iyi oynayacağı son bir seansa ihtiyaç var. bingham ise buraya kadar kolay gelmesinin avantajını kullanamadı ve çok zor bir son seans kendisini bekliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın