• 91
    3 30 dakikaya ayrılabilen maç.
    ilk 30 dakika yan ve geri paslarla geçti. oyuncular sabırla açık bulmaya çalıştı. kharkiv ise çok iyi kapandı, hem alan hem de adam paylaşımını iyi yaptılar. bu sürede iki yan toptan da tehlike buldular ama kullanamadılar. kanatta arda ve kewell sıkıştı sürekli, kademeli 2-3 oyuncuyla kapatıldılar hep. ben atak yaptığımızı hatırlıyamıyorum bu sürede.
    ikinci otuz daha hareketli geçti bizim için.arda- kewell değişerek oynamaya başladı, sağ kanattan sabri nin de desteğiyle* bindirmeler yapıldı. bu bölümün hemen başında arda-lincoln güzellemesiyle ceza sahasına girdik , baros un dokunup gol yaptığı top ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. bu pozisyonla beraber seyirciler de hareketlendi. ilk yarının sonuna kadar daha istekli bir oyun oynadık. bu oyun ikinci yarının ilk 15 dakikası da devam etti. devre arasından sonra emektar emre kenara genç barış sahaya .orta saha mücadele gücü arttı ama barış ın top kayıpları volkan la başabaş oldu bir devrede.baskıya rağmen gol gelmedi, gelmedi.
    son 30 dakika bkz: ilk 30 dakika + bol pas hatası +volkan hatası+ servet hatası+ de sanctis in ayağının kayması= gol

    maçtan sonra boş bakınız a tıklamış gibi baktım televizyona.
    edit: bir de şut çekmedeik biz doğru düzgün. bir sabri var şut çeken 3-4 kere denedi. kalabalık defansa çarptı genelde. şöyle birşey duymak isterdi gönül:

    (bkz: yetenek güzeli kazım)
App Store'dan indirin Google Play'den alın