• 449
    efsaneydi efsane iyiki orada bulunmusum rahat geçmeyeceği gün gibi ortada olan maçtı. bu takım 2. turda ksk'ya deplasmanda ilk maçta 3 sayıyla mağlup olup ipekçi'de 25 sayı farkı döşedi ama final atmosferinde bu işi başarmak, hele ki finale gelmiş bir takıma karşı sırf tribün gazıyla vurup geçmek, maçı 3. çeyreğin ortasında bitirmek imkansıza yakın. sonuçta galatasaray da bolca zaafları ve kusurları olan bir oyuna sahip.

    zaten turlar ilerledikçe maçlar bıçak sırtı olmaya başladı, bayern'e 10 sayıyla kaybedip rövanşta 13 sayıyla kazanmak fitili esas ateşleyen galibiyet olmuştu.

    yarı final rövanş maçında las palmas'ta fark 16'ya kadar çıkmış, tur gitme noktasına gelmişti fakat mccollum'un sihirli basketleriyle oyuna tutunmuştuk. bence kupa inancı o noktada oturdu takımda. +1 averajla finale kalmak biz bu işi yaparız dedirtti ve yaptık da. final tamamen beklendiği gibi geçti.

    galatasaray maça iyi değil, çook iyi başlamak zorundaydı ve başardı da. aksi olsa, 0-6 ile falan maça girsek işler oldukça zorlaşırdı. atmosfer sayesinde rakibi ambale ederek maça önde başlamak zaferi getirdi.

    eurocup'ta elemeli turları geçmenin takımı deplasmanda oynamaya alıştırdığını düşünüyorum. özellikle gran canaria deplasmanında fark 16 ya çıktığında tribünler coşmuşken ve turu kaybetmek üzereyken konulan direnç, sezonun geri kalanında ev sahibi olmayacağımız lig serilerinde deplasmanda maç kazanmamızı sağlayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın