• 27209
    https://twitter.com/...938631269621763?s=21

    maalesef 3 futbolcumuzun covid-19’a yakalandığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. varsayımlar üzerine araştırdım, iz sürdüm, dedektifliğe soyundum ve raporum şu şekilde;

    emre kılınç, taylan antalyalı, okan koçuk, elabdellaoui, arda turan, kerem aktürkoğlu, gedson fernandes, ryan babel, mostafa mohamed ve halil dervişoğlu daha önce covid-19’a yakalanan isimler.

    yakalanmayan isimler ise:

    fatih öztürk, muslera, marcao, saracchi, linnes, emre taşdemir, ömer bayram, şener özbayraklı, yedlin, ozornwafor, donk, etebo, emre akbaba, luyindama, feghouli, falcao, onyekuru.

    1-2 gün önce saracchi’nin doğum günüydü, muslera ve ailesi saracchi’nin evinde ailecek buluşmuş olabilir ve bu buluşma sonrası iki oyuncuya da bulaşmış olabilir.

    diğer bir varsayım eşinin bir yerlerinde kurt olduğunu düşündüğüm o avm senin, bu avm benim gezen marcao.

    eşiyle istanbul’u gezmekten keyif aldığını instagram postlarında sıkça gördüğümüz yedlin de ihtimaller dahilinde.

    falcao zaten yüzünde sıkıntılar var evinde yatıyordur koca gün, onyekuru desen acısı daha taze gezeceğini düşünmüyorum. diğerlerine de pek ihtimal vermiyorum.

    covid-19’a yakalanan 3 futbolcumuzun muslera, sarrachi ve marcao olduğunu düşünmekte olup, bu üçlü dışında bir ihtimal yedlin’in de pozitif çıkan 3 oyuncumuzdan biri olabileceğini düşünmekteyim.

    dedektif morgen1905 herkese covidsiz günler diler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın